UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А про какую программу консультант такое сказал?
-
зрозуміла) дякую гарно) просто консультант згадала тільки момент з 13 місяцями при розмові, а про те які саме умови, і чи краще до/після я щось провтикала запитати)
-
-$55 Колеса - 26"
-
Почему лучше слушать консультанта - у всех друзей / знакомых ситуация уникальна и отличается от вашей (временем, историей работы/ путешествий, возрастом и тд)
-
Думаю консультант не взял номер с потолка. Допустим до подачи дорабатывает 12 месяц. Решает слетать до подачи. Все. Месяц сгорел
-
Staples
-
Хтось брав консультації в Т. Карбованець?
-
Советую найти другого консультанта в таком случае. Вот информация с официального сайта: "Eligible work experience At the time your application is submitted you must have either: a minimum of 12 months full-time work experience in your current occupation in Alberta within the last 18 months, or a minimum of 24 months of full-time work experience in your current occupation in Canada or abroad within the last 30 months or both – this work experience can be a combination of experience gained in Alberta, in Canada (outside Alberta) or abroad."
-
А в кого ви були? В Міллер?
-
Opportunity stream
-
www.equifax. com/personal/education/credit-cards/how-many-credit-cards-should-i-have/
-
Ні, Карбованець)
-
youtu.be/bMe6gnBVmn4
-
Мастеркард преміальні без fees можна надибати, якісь золоті візи бувають теж. А з премільних віз, у мене тіки scotia momentum, бо вона дає 4% кешбек на groceries та 2% на recurring payments- відбивається навіть ті $120/рік
-
Індивідуальний розпис одягу, шкіряних виробів та картини замовлення ✨ instagram.com/zozulia.artist?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
С 15августа в нашем доме доступна 1 комнатная квартира если кому интересно пишите в личку
-
З fees тільки одна
-
Купуйте там каву раз на місяць чи щось таке. Щоб була активність
-
И за все annual fee ?
-
Не більше трьох кредиток? З чого це? У мене штук 10
20 Jan 2023, 19:11
Post 153681 of 366456
15 minutes ago