UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В cibc можно
-
А, ну это да. Со своей кредитки на свою дебетовую. Я имел в виду етрансфер с кредитки
-
Продам Ігрові ПК від $500
-
Я подавалась через імміграційного консультанта. На першого роботодавця (я працювала 8 місяців) - вона запросила лише référence letter . На іншого працюю з січня - я давала reference letter + job offer( job offer у мене не підходив по критеріям , і тому його компанія пені переробила). Тож я думаю що це обов’язково , так як би було необов’язково я думаю вона б не просила його переробити.
-
Да я просто испекла печеньки и приносила😅 отправила для тех кто не пришел посмотреть на них в живую)
-
Доброго вечора! Підкажіть , будь-ласка, де в районі Банфу можна скористатися стаціонарним мангалом ? Можливо Міневанка , Канмор?
-
Либо же компания за нее платит
-
Не думаю что страховка из неоткуда будет
-
Job offer з іншої роботи це обов'язково? чи це лише ваші пригадки до того що це є обов'язково? Дякую до речі за відповідь)
-
Доброго дня, біля банфу є спеціальне місце для пікніку , там біля кожного столика мангал , місце безкоштовне.
-
Можу підготувати одного учня до CELPIP тесту. Онлайн чи оффлайн у Калгарі. 2-3 рази на тиждень.
-
Электролобзик DeWalt аккумуляторный 18v, б/у полностью рабочий, один аккум и зарядное в комплекте. Цена 120cad
-
Доброго вечора! Підкажіть , будь-ласка, де в районі Банфу можна скористатися стаціонарним мангалом ? Можливо Міневанка , Канмор?
-
Продам ноутбук Lenovo ideapad 500 Дуже гарний стан, параметри на фото, екран fullHD, hdd 1000gb батарея більше 4х годин Ціна 150cad
-
Велике дякую!
-
А можете поділитися локацією , будь-ласка
-
От ссилка на карті де знайти : maps.app.goo.gl/isEHkUAGCXaqtkH66?g_st=i
-
Это без рецепта в шопперс купить можно
-
Не за что, вот кстати и напроксен тут тоже есть
-
Ну вопрос про свою был, то даже не думал между разными холдерами