UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну тупые(с) Задорнов
-
В СМИСЛЕ ИКСКЛЮЗИВ НИ ТОЛЬКА У НАС БИВАЕТ?!??!?!
-
Сонибоям не очень нравится эксклюзивность Starfield
-
www.metacritic .com/game/pc/starfield
-
Додайте ціну до оголошення
-
Сейчас если ты в Украине и не успеваешь сдать биометрию они дают второй шанс так как война,особенно если ты с востока.Но у каждого индивидуально.
-
Добрий день! З жовтня здається двохкімнатна квартира в центрі міста. Район белтлайн. Новий комплекс, гарний ремонт, аменітіс, балкон, пральна машина, сушилка Усі деталі в приватні
-
Подскажите пожалуйста кто брал справку о несудимости из Германии будучи уже в Канаде?
-
Какую сумму единоразово можно положить на карточку, чтоб потом не было вопросов подтверждения средств?
-
Если пришёл отказ в визе, то, к сожалению, уже ничего не сделать. Бесполезно куда-то звонить или писать.
-
Дзвоніть на кризову форму та поясніть вашу ситуацію,щось схоже було в моєї тітки вона здала потім але во Львові.
-
📌 Шукаю любий партайм. Про мене: Англійська розмовна. Мій бекграунд IT( Sysadmin, программування, збірка комп. заліза, включно сервера) та є досвід з прокладанням кабеля (в інтернет провайдерах, налаштування роутерів і т.п. ) , монтаж сонячних панелей + автоматика , електрика, пайка радіодеталей, пайка та збірка водопроводу (колодязь, скважина) . Дякую за будь-яку пораду!
-
Доброго дня,так все можливо,мій чоловік не українець не було жодних проблем і знаю декілька пар які так само тут в Канаді і чоловіки іншої національності. Чекайте,все буде
-
А не хило здесь местные наё* говормент😂 последний месяц истекает моей бенефитной карты, ну и так как я ей совсем не пользовался думаю дайка пойду очки возьму солнцезащитные, прихожу, спрашиваю цену, получаю ответ 250$, говорю беру, прихожу домой, чекаю цену этих очков, цена 60$🤣 и вроде бы и не я платил за них, а осадок на душе такой как будто меня наеба***
-
Доброго дня! потрібно переслати документи в Україну порадьте будь ласка послугами якої фірми можна скористатися? Щоб швидко і надійно?
-
‼️‼️‼️‼️ Calgary СРОЧНО 2 FORKLIFT Опыт от 1 года и 🇨🇦 лицензия Зарплата 22$ в час фулл тайм напишите мне ! @yycddd
-
Нефарт
-
Дякую, зрозуміло!🙏🏻
-
точно не пам'ятаю, але близько 7 місяців.
-
Куплю барні крісла 4 шт Пишіть в особисті
20 Jan 2023, 19:11
Post 170734 of 369144
9 minutes ago