UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую за відповідь. Підкажіть будь ласка як ви замовляли готель, в яку організацію необхідно звернутися? І скільки приблизно витрачається на харчування в день на людину? Дякую.
-
Находите в интернете «newcomers”, а дальше оно интуитивно будет понятно
-
Дякую за відповідь. Тобто я так розумію харчування безкоштовне? Скажіть будь ласка як ви замовляли готель? Дякую.
-
Перевірила Flair. Можно спробувати якщо буде місце також. flyflair.com/pet-in-cabin#
-
Мы прилетели 3 дня назад. Нам дали отель на 2 недели. Питаемся сами
-
На 2 в сентри кто то будет? Я могу раньше приехать, что то легонькое разложим пока основные силы не подтянутся )
-
Дякую 🙏
-
Вам краще напряму купити у перевізника так як ви з твариною. AirCanada.ca WestJet Лоукостом ( flair) тільки що перевірила. Можно спробувати.
-
Доброго вечора,в мене віза SJTD,можливо хтось нещодавно летів до Канади з цією візою.Хтось може про неї розповісти , зараз в мене вже є загран паспорт.Я знаю ,що вже програма закрита,але чи можливо візу переставити у паспорт(потрібно це взагалі) Дякую за відповіді
-
Дякую, підкажіть якщо знаєте сайт купівлю квитків на літак ✈️
-
Ні. Не треба. Лише квиток на літак
-
Шукаю роботу на Forklift.
-
Доброго дня, прилетіли з котиком в Торонто через 1 неділю летим в Калгарі якісь документи треба робити для перельоту в Калгарі ?
-
Шукаю роботу, може бути фізична Пропозиції пишіть в приват
-
Привет. На все ответ «да»
-
Також цікаве це запитання
-
Шукаю кімнату або студію для себе з 1го жовтня
-
Це можливо робота школу обмурувати блоками?
-
Тільки рентген
-
Теж кидок? 🍿
20 Jan 2023, 19:11
5 minutes ago