UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую, зрозуміли
-
Вони таке просять якщо ви вказували що є доходи в Україні щоб визначити податкове резидентство
-
Доброго дня Таке питання, зробили нові акаунти в RBC банк, прийшов запит що їм потрібен український інн, в когось було таке? Просили український інн?
-
Доброго дня всім шукаєм однокімнатну квартиру на 1 листопада!! Бажано район Чінук!! Дякую
-
І які компанії цим займаються
-
Може хтось знає є доставка з Польщі в Канаду ?
-
Ну тут це вже має місце і сенс
-
Хз давно не ходил, было 14$(днём) или 7 $ после 5 вечера до 8 вечера
-
У зв'язку з переїздом продаємо стіл.Стан добрий. Діаметр 106 см -100$. Нова водонепроникна скатертина у подарунок. Також безкоштовно віддаємо невеличкий столік з колесиками (розмір 50*60*85). Самовивіз. Greenview Dr NE.
-
З 1 жовтня здається кімната $850, район Parkdale, до центру 10 хв на автобусі. З 15 жовтня здається кімната в районі Bowness, $800. Всі кімнати в бейсменті, кухня, зал, туалет, пралки спільні. Ціни включають все. Пишіть в особисті якщо цікавить. Також є можливість підробітку на будівництві.
-
Сім'я, двоє дорослих та донька 15 років, шукаємо житло. Квартиру, будинок або бейсмент.
-
Янукович в чате. А где гречка за голоса?
-
Голоса покупаешь?
-
Дорогі члени групи, Був би вдячний за ваш відгук на Google Картах, щоб допомогти іншим знайти нас. Будемо вдячні за вашу підтримку. Якщо що то це не безплатно, за відгук оплата $5 Якщо хочете за пару секунд підзаробити на чашечку кохххфе то пишіть в лс
-
Дорогі члени групи, Був би вдячний за ваш відгук на Google Картах, щоб допомогти іншим знайти нас. Будемо вдячні за вашу підтримку. Якщо що то це не безплатно, за відгук оплата $5 Якщо хочете за пару секунд підзаробити на чашечку кохххфе то пишіть в лс
-
Да, хочу как-то раскрутиться)
-
Всем привет. Подскажите, а где в Калгари купить билет на автобусы?) Я так понял не везде есть возможность купить у водителя за наличные
-
Якщо є питання, звертайтесь. Працюю в компанії Telus
-
Хочу підключити інтернет вдома Хто що може порадити? Куди звернутись
-
Покриття в Альберті одне з найкращих. Я написав вам в особисті повідомлення
20 Jan 2023, 19:11
Post 175533 of 366655
7 minutes ago