UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ще з розряду «мені розказували», що є правило не приймати документи на іміграцію від тих хто працює на армію (як контракт) причому ще потім протягом 5 років. Тобто звільнився з армії і ще 5 років чекаєш і тільки потім на іміграццю
-
Ні но це нормально
-
Тобто треба їхати к консулу, і там брати запит на те що би перевірили
-
“ I received a request letter from IRCC for my PR application to pay RPRF and send additional document about my military service, and it read "in order to make a decision".” (C) 2023
-
Скоріш за все. Якщо чесно не знаю чи там відображається мобілізація чи контракт? Але як мінімум якшо ви вказуєте в експририенс що була служба, то можуть бути питання.
-
Ого, так дуже серьезно
-
Ну документ про армію, це е квиток де там написано коли прийняв присягу, і коли закінчив, в коли став на облік
-
Зрозуміло, дякую що поділились
-
«It really depends on where you are from. I am from Russia and everyone who applied after 2015 (after Crimea) who served in army got into comprehensive security screening. It was the same for many of my former colleagues from Ukraine. «
-
Звісно сам, як би вони дізналися. Вказував як досвід роботи. Ніяких документів не надавав, попросили написати у формі короткої автобіографії в довільній формі де служив, в які роки, в яких підрозділах, які обовʼязки виконував і т.д.
-
Ну я поки тільки знаю про саме професійних військових. Але знов таки зі слов консультантів у зв’язку з війною можуть запитати в буль кого, бо теоретично кожен може бути у війську за 10 років. Це просто консультант попереджав щоб документи по армії з собою було на всяк.
-
А якщо не секрет ви самі вказали службу? Ну тобто як дізнались? І які документи питали додатково
-
З 27 лютого 2022
-
Оруу, а якщо части під окупацією?
-
Пошукайте на сайті клініки «find family doctor”
-
Скажімо запити не про «покажи документи» а шось типу пояснить ваші взаємовідносини з армією. А ти вже пояснюєш з додаванням документів. От проходив обов’язкову, ось довідка/квіток, більше відносин з мілітарі не мав. Я так думаю. А от якщо на ато/війні або робота, то всяке може бути. В моєї знайомої просили пояснення з частини що під час служби інцидентів не було
-
Щоб себе не ебати треба к юристу і все
-
Але це цікавий випадок
-
ТАК, це дуже смішно
-
Упссс) а якщо в людей документи під завалами в ізюмі, або якщо університет тепер готує професійних бухгалтерів молодої гордої республики? Шось думати)
20 Jan 2023, 19:11
Post 184795 of 368533
2 minutes ago