UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ДІВЧАТА, МИ ШУКАЄМО МАЙСТРА З НАРОЩУВАННЯ ВІЙ В НАШУ СТУДІЮ 🤍
-
Всім привіт, може хтось знає інформацію про барберські курси в Калгарі?
-
Друзі, дуже крута кавомашина по класній ціні. Philips late go 3200 Робить все – еспресо, чай, капучино, латте, американо. Вбудована кавомолка, зручний автоматичний капучінатор. Є кілька незначних подряпин, видно на фото, але в цілому стан відмінний, та працює чудово. До того ж, ще є більше року офіційної гарантії від Філіпс. Ціна нової 999 cad + такси, віддамо за 570. Даунтаун, Кірбі.
-
Это я так утрируя.
-
Всем привет Продам готовый DJ комплект x2 Pioneer cdj 1000 mk3 + djm 350 Всё работает отлично, в подарок к пульту Hardcase. Цена - 800$
-
Там нам вже замалі речі) дякую
-
У мене мала не говорила в 2.5,так само з десяток слів. Почала з логопедом займатися. Ітого 2 місяці занять із україномовним логопелом і 4 місяці англомовного садочку. Зараз говорить тільки англійські слова
-
Возможно кому-то нужны вот такие 2 билета вместе с багажом на 22 октября— пишите в лс, данные можно поменять до 21 октября до вечера(бесплатно либо за символическую плату)
-
👓🕶️ Сонцезахисні окуляри, контактні лінзи або окуляри для зору після діагностики💛 ВСЕ БЕЗКОШТОВНО з картою health benefits🩵 (Ліміт відрізняється в кожному окремому випадку в залежності від зору- від 162$ до 250$) Якщо зацікавлені, я поділюсь контактами, пишіть в лс ❤️
-
Если не ошибаюсь к телефону можно мышку через переходник подключить
-
Ні, так як я ще не працюю(
-
Продам комплект ❗️ - Стакан для зубных щіток - 2 мила - 2 зубних пасти - зубна нитка Ціна 15$ Забрати в SW
-
Ирландию* У Украины 90 дней безвиз с ней
-
Ору через Англию
-
Привіт. Можливо хтось знає, якщо у сина через 2 місяці закінчується стаді перміт, але скоро будемо подавати на ПР. То чи потрібно продовжувати стаді перміт? Зарання дякую за відповіді.
-
Продаю набори для ванної IKEA 2шт., для мила та 2 шт. ,для унітазу -15$ та бомбер ,розмір S,стан ідеальний-40$, питання в ПП!
-
Доброго вечора, скільки очікувати довідку про несудимість з Польщі, хто робив?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=517&top=15#
-
Так, если даже подались на ПР , то все равно нужно tô maintain
-
Deux par deux гляньте 🙂
20 Jan 2023, 19:11
Post 184919 of 369717
about an hour ago