UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Часто похідні використовуєте для роботи чи побуту?
-
Вот именно. И если все остальные едут в большинстве своём трудоспособные (а потом перевозят семьи), то украинцы едут с семьями (включая родителей) сразу. Что на душу населения уменьшает количество трудоспособных. А пособия платят всем членам семьи. Поэтому, не так уж и выгодно Канаде работники-украинцы. И смотреть только на цвет кожи - такой себе аргумент.
-
Ага, тільки що таке похідна ніхто сказати не може
-
Цікаво б подивитись статистику 30+ років та 20-29.
-
З якого часу історично?) А ще чоловіки мають мамонта бити, а жінки тільки домашніми справами займатись)
-
Це тому що освіта в пост снд найкраща)))
-
Хотя снова-таки, это наверное моя персональная выборка, основаная на окружении и личном опыте:-)
-
Так, згодна. Це історично склалось, чоловікам стригти, жінка вкладати довге волосся.
-
Саме так. Я до того, що вони в нас тільки з'явилися відносно недавно.
-
Но я с вами согласен, что очень странно, современная молодежь (до 30 скажем), плохо знает английский:-(
-
It depends. В мене навпаки)
-
Взагалі то можу помилятися але barber це саме чоловічий мастер, а жіночий hair dresser
-
Хм, да нет, среди моего окружения, а мы как раз учились в 90-х, немецкий был у единиц
-
Теж таке чула, але немає особистого досвіду і не стала казати. З юридичними теж саме. Може технічні спеціальності інше
-
Дуже дивно, що молодь 20-25 не дуже добре знає англійську. Я розумію тих, хто в 90х вчився, бо тоді німецьку викладали частіше.
-
Ну, барбершопи модними стали 100 років тому, якщо що)
-
Нажаль універи не в топі, англійську знає, думаю, не більше 20% від тих, хто зараз приїхав. Кваліфікованих працівників приблизно стільки ж. Це виключно мої спостереження, і не претендують на репрезентативну вибірку
-
ну не рідна, а одна із офіційних :)
-
Именно без проблем. Эвалюировали Как PhD
-
И без проблем?
20 Jan 2023, 19:11
1852/372007
less than a minute ago