UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А як страховка до сін? Ну і звісно нема можливості. Ви ж десь живете так?
-
Нужно ведь что то не сильно ужасное
-
Какое взять хз
-
Я просто пока что смотрю жилье
-
Ну пока шо в отеле
-
Вот уже так и подумали)) спасибо
-
Возьмите рейс на следующий день и переночуйте в париже
-
Для син адрес чистая формальность, они вам бумажку с сином на месте дадут, не будут ничего слать
-
Ну надайте адресу готелю, потім зміните її
-
Продам светри на хлопчика 4 роки. Нові, з бирками. У смужку Chicco, бордовий – Туреччина. Якість супер.Ціна -10$ - 1 шт. Додаткові виміри і фото зроблю. Район Brentwood.
-
4 часа норм, у меня были по 1,5 часа. Должеы успеть. Там в Париже возле аэропорта довольно дорогие отели, поэтому есть ли смысл на следующий день🤷♀️
-
Номер телефона кстати тоже.
-
Добрый день. Кто то получал лицензию на форклифт? Где можно получить и кпкия цена? Заранее благодарен
-
Комната в двухкомнатной квартире. Район Даунтаун. 11минут пешком до остановки си-трэйна "Саналта". Только для мужчин. Цена: 895 вместе с утилитами. Я в ней уже не живу, заехать можно сразу после заключения контракта. Адрес: 1325 14 ave s.w. Номер лендлорда: +1 403-397-8876, имя Кэти. Звоните договаривайтесь о просмотре. Говорите, что вы получили информацию от Артема, тогда цена будет именно такая!
-
Бачив багато бутсів в магазині Bianca Amor біля Chinook. Напевно найдешевші ціни там
-
Идти в нормальный банк, CIBC
-
Всім привіт. ТД банк мені, як ніщеброду відмовив у кредитній карті. Та щось пишуть про якусь секьюрід кредитну карту.(they are only eligible for a secured credit card.) Не розумію що це за картка така, та взагалі не хочу витрачати на цей банк свій час. Що порадите в даному випадку? Тільки приїхали 2 тижні.
-
Вітаю Я знімала з Приват і укргаз валютної, все норм В ТД терміналі Зняло 3,5$ за операцію
-
Друзі, зручні дрібнички для дому. 1) бокс Ікеа, зручний, багато влазить, можна ставити під ліжко. Нова 28, віддамо за 15. 2) Огранайзер для шафи, сірий, новий 24, віддамо за 15 3) Два органайзери для шафи, білі, нові кожен по 15, віддамо 2 за 15 4) Зручна корзина для білизни, ми використовували для іграшок дитячих, нова 16, віддамо за 10. 5) металевий ящик, новий 32, віддамо за 15. Все в ідеальному стані. Хто забере все - знижка і столик у подарунок) Територіально Даунтаун, Кірбі.
-
Доброго дня, щось вам мої контакти ніхто не скинув, мабуть до категорії класного не підхожу 😃 Якщо нікого не знайшли, можете звертатися до мене.
20 Jan 2023, 19:11
15 minutes ago