UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У costco були 2 по ціні 1
-
Добрый вечер Отправляют в отпуск, в канаде дорого, хочу уехать на 2 недели в ЮА Не возникает проблем на границе при возвращении в Канаду ?
-
І твін теж в районі 80$ новий, але він на пружинах
-
Wins, але треба уважно дивитись. І ще, у них бувають нові, я колись king новий за 90$ взяв
-
Надо же создать другим людям неудобства. Чтоб даже те, кому на них все равно, невзлюбили их же))
-
Да-да, тип поч нельзя вести тем, кто за Палестину, более мирно и не мешая другим настолько?
-
Забавно что протестующие за Израиль вообще не ведут себя так
-
підкажіть де можна знайти за 1 день подібну роботу?
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка які саме спорт зали попадають під recreation pass ?
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка які саме спорт зали попадають під recreation pass ?
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
В моєму листі нічого немає, друзям одним дали, але давно і вони не памʼятають де той лист. А в мене в листі немає
-
У вас в письме с центра fair entry должен быть список
-
Добрий вечір, шановна спільнота! У середу, 15 листопада, о 9:00 ранку ліпимо вареники. У кого є час і можливість, будь ласка, приходьте у Культурний центр Собору Святого Володимира (404 Meredith Rd NE Calgary). Деталі можна дізнатися, написавши на administrator@stvlads.com. Реєстрація за посиланням docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfA-qJ_M0jjwW-nrmmTvlt5gByfd80hprNF7Crx1qluFF0kPA/viewform?usp=sf_link, або ж просто приходьте в середу вранці! Запрошуйте родичів, друзів та подруг. Чудове товариство і гарний настрій гарантовані!
-
Да, та же история:)
-
Она удалила переписку
-
В черкасскую область 😂
-
А куда подвезти продуктов-то?)
-
А шо вы в Канаде на 300 гривен купите?))0)0
-
Лол