UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, підкажіть чи є в когось тимчасове житло
-
I need for someone who can work on Saturdays and Sundays on Weekends, $260-350/Per day.
-
Для трьох людей, дорослі без шкідливих звичок
-
Ищу соседку ! Комната в 2х бедруме. Общая ванная комната, стирка на этаже тоже общая. Стоимость квартиры 1788 +интернет+электричество. Свободна комната с 1 января(возможно и раньше). Все вопросы в ЛС. Могу скинуть фото и видео.
-
Всем привет , посоветуйте куда можно сходить с друзьями отдохнуть потанцевать ?
-
Всем привет , посоветуйте место где можно посидеть с друзьями отдохнуть потанцевать )???
-
Проще будет в отеле остановиться в центре, около 65 cad в сутки
-
А який стиль/жанр хоча б?
-
Всім вітання, може зможе хтось підказати. Все ще працюю на свою компанію на українському ФОПі. Хотіла дізнатися, може хтось працював як контрактор на свого українського/європейського роботодавця, знаходячись в Канаді? Чи треба відкривати тут ФОП? Чи інвойсів на своє ім'я/адресу/номер канадського рахунку буде достатньо, якщо дохід невеликий?
-
Вірим в добро) але не сильно вірим. Мені цікаво невже це дійсно потрібно в Канаді-подача на хелс карт, оформлення телефонного номеру. Серйозно?
-
Ой, ви так говорите, наче не розумієте, що вона, звичайно, буде за це брати гроші. Як малі діти, їй богу
-
Тим паче, якби безкоштовно, то одразу написала.
-
Найбільш небезпечне тут, без жартів, що чужа людина буде мати доступ до СІН. Наче вже були випадки, що просто на себе оформлювали допомогу
-
Привіт усім. Замовила сукню з Америки. Нажаль маломірка. Розмір XS. Продаю за 100$.
-
Це капець. А ще людина навіть не намагається взяти долю в свої руки. Якщо питання з оформленням номеру телефону, то як тут далі жити? Я вже з декількома родинами спілкувалась яким оформлювали документи посередники і тепер в них прекрасна візітор віза, бо посередники не відмитили бажання працювати.
-
Вітаю! Продаємо ліжко King size в комплекті з матрацом. Користувалися 8 місяців, купували новими. В ідеальному стані. Ціна 400$. Продаємо у звʼязку з переїздом. Також продаємо диван. Довжина 150 см. Диван на фото у чохлі. Ціна 50$. Самовивіз.
-
Привет всем. Ищем 3 бедром недалеко от станции метро или даунтауна.
-
вчити мову треба було, штош)
-
Куди звертатися щоб купити квитки за 5 доларів на місяць В мене карта бенефіт
-
Особо жанра нет . Хотим корпоратив зделать дискотека и т д
20 Jan 2023, 19:11
4 minutes ago