UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доступна з 1 грудня квартира в бейсменті. 3 спальні, 1 ванна. Район Radisson Heights. Ціна $1595. Посилання на оголошення: www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/basement/3-bedrooms/radisson-heights/493622 9 хв пішки до станції С Тrain Franklin. 5 хв до реджістрі, банку та продуктових магазинів. Поруч три школи та садочок. У квартирі є пралка/сушилка, камін. Можемо залишити вам два квін ліжка, диван, крісло, обідній стіл, стільці та весь необхідній посуд. Господар Ukrainian friendly.
-
Принаймні до кінця тижня
-
А нє, не будеш🌚
-
Зараз будеш кричати що я надуживаю свої адмінські ресурси
-
Всіх вітаю! В Києві продаю Chevrolet Nubira універсал 1,8 2007 в доброму стані. Може хто з знайомих чи родичів, що залишилися в Україні має потребу? Поки 4500. Будемо домовлятися. Пишіть в особисту. Алекс
-
Сидел двойным агентом но кикнули Может впустят обратно
-
Я не знаю, мені здається з такими повідомленнями це чат про те як втратити пару а не знайти.
-
Суперстор. Але читайте свій контракт, чи можна.
-
То чувство, когда проблема -_-“
-
Я абсолютно серьезно выше писал днём: если человеку нужен именно этот чат, чтоб познакомиться, это не в чате проблема и не в том, что в нем творится, а в человеке. Можете банить, если вдруг чьи-то чувства задел 🤷🤗
-
Гачі мучі, най буде. :)
-
А тут приємно вести спілкування.
-
Зофілія, сідання на пляшки, бдсм і т.д. Я розумію що це гон і життя потенційно симуляція. Но блін може зробити окрему групу.
-
По друге, ніякої чіткої філософії цього чату ніде не прописано
-
А хто сказав що я це так сприймаю?
-
По перше, всі, хто сприймає ций чат всерйоз, як платформу щоб знайти собі половинку - то мені тих людей шкода)
-
До речі, спробуйте не реагувати негативно на те що я пишу, а як просто думка зі сторони. А так то да, в мене проблеми, проблеми не в чаті, рожеві окуляри і т.д
-
Доброго дня, продаю деякі речі, все в дуже гарному, робочому стані. Можу віддати за адресами нижче 2304 Millward Road NE, Calgary AB 1711 4 Street SW, Calgary AB #210 11566 24 Street SE, Calgary AB Будь ласка звертайтесь, вишлю більше фотографій та відповім на всі ваші питання. Можлива знижка, якщо купуєте від 3-рьох речей.
-
Та ні, я просто раніше спостерігав що тут несеться до того як його закрили. І думав, чому в основному переписка між кількома людьми і майже немає повідомлень від дівчат. Зараз я мабуть розумію. Таке маргінальне спілкування відштовхує людей. Хоча мені ок так з друзями наприклад і не бачу тут проблеми.
-
Бдсм це один з напрямків, є люди котрим подобається Якщо тобі не подобається, то ніхто не змушує туди лізти
20 Jan 2023, 19:11
200174/374198
2 minutes ago