UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
205000
-
Маю на увазі у якому квітковому магазині
-
Допишіть це в пост
-
Хто знає де можна колоски пшениці купити ?
-
Привет, есть возможность заработать 120$ работы минут на 30 , при желании можем работать на постоянной основе. Заинтересовало? Пиши мне - @guutttrr
-
Мені здається що після отриманої номінації можна. Просто при оформлені заявки ні. www.canadim.com/work/open-work-permit/bridging-open-work-permit/
-
Не зовсім зрозуміло, бо можна й 2 роки чекати номінації по AOS
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html
-
Ні, номінації ніколи на чекали 2 роки. Зараз так взагалі швидко. Вам потрібно пошукати більше інформації по BOWP або звернутися до консультанта. Я не пам’ятаю щоб хтось з нас в групі отримував тимчасовий ворк перміт. Тому інформація суто теоретична. Принаймні маєте направлення в яку сторону копати
-
А кому взагалі може прийти відмова ?
-
По AOS ? Наче 2700 заявок, а місць залишилося лише 500+-. Вони ж перейдуть й на наступний рік
-
Не потрібно. Літав в квітні. Обійшовся наявністю водійських прав. Але паспорт з візою на всяк випадок брав.
-
Так есть же ветка: Переліт до Канади / Візи Я про это 😊
-
По номінації? Будь кому. Якщо не відповідає умовам. Я не дивилась статистику заявок і квот,на практиці у тих хто відписуються в середньому місяць займає поки шо номінація. Для мене видавати продовження тільки на підставі заявки виглядає нелогічно. Бо там що завгодно можна подати і отримувати на підставі некоректної заявки BOWP. Тому я не дуже розумію як це на практиці. Але повторюсь пошукайте тих хто пройшов цю процедуру.
-
Прошло уж столько лет А я вспоминаю Внезапный твой писюн(с)
-
Ну може і до закінчиться. Це вже проблеми апліканта. Закони не пишуться щ точки зору щоб всім було зручно. Є різні можливості продовжити вп
-
Бо work permit може закінчитися під час того, як я чекаю на номінацію
-
А зачем показал ?
-
Привіт, житло на 2 грудня, 2 кімнатна квартира, 1313 13 Ave, $1929, для фото пишіть. Депозит 599, та якщо у Канаді меньше 2 років 3 ренти вперед, після того 3 місяці не платите ренту а з 4ого помісячно.
-
Вопрос в этом ? Продлить пермит пока ждете решение по номинации ? Да , можно, to maintain status,
20 Jan 2023, 19:11
Post 202333 of 369722
26 minutes ago