UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ребята, привет! Подскажите куда писать, чтобы эвалюировать диплом в Калгари?! Спасибо
-
Люфтханза тоже
-
Без визы пропускает только транзитный рейс Air Canada или British Airways, всё остальное только виза
-
Ні, це необов‘язково. Ви можете працювати і в Канаді як самозайнятий художник і потім податись
-
Я думаю це можливо якщо ви брали участь в міжнародних шоу чи виставках, наприклад. Вигравали премії в міжнародних тату конкурсах. Це дуже важлива частина цієї програми, показати що ви можете зробити культурний внесок
-
То мають бути два роки до переїзду в Канаду, добре розумію?
-
Підозрюю що тату не входить в цей список 😢
-
Також за цією програмою ви маєте доказати купою документів, що ви афігєнна в усіх сенсах і Канада без вас просто не витягне в культурному плані😅 Але баллів, щоб пройти там потрібно менше ніж за Express Entry. Є купа плюсів і мінусів.
-
Art та Culture це доволі широке визначення в яке входять і фотографи і оператори і купа іншого, є список професій які підходять
-
Ви маєте бути самозайнятим як мінімум два роки в сфері art and culture або athletics
-
Дяка
-
Можете пояснити більше як то є? Дякую заздалегіть
-
Не, у него свято наближаеться пока
-
Патрона еще не научил? 😂
-
Донейшен в церкви
-
А есть где в Калгари секонд красного креста или что-то на подобии этого, чисто с вещами первой необходимости и возможно одеждой?
-
Дякую, вже вдалося😊
-
Хай все вдасться 🙌
-
2 роки стабільного заробітку на себе, чим більше років тим більше баллів
-
Я даж не знал Я думал ее нет в принципе, как существующей
20 Jan 2023, 19:11
Post 20548 of 368533
16 minutes ago