UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если у вас female то в этой клинике maps.app.goo.gl/r1yEvAwGhU8XToDP9?g_st=ic 400$. Но они советуют перед этим сделать анализы - 200$. Важно убедиться что печень работает хорошо и собака переживёт анестезию.
-
Я вам раджу подзвонити в декілька найближчих до вас. Та спитати “ I would like to neutering my dog. Can you give me an approximate estimate of this procedure in your clinic please” якось так. Я робила my male dog десь 7 років тому, тому ціна не актуальна . На майбутнє ( не дай Боже ), але в мене є гарний ортопед.хірург ✅😄
-
Пора создавать отдельную ветку для мемов от оладушка
-
Добрий вечір, підкажіть будь-ласка контакти міграційного консультанта чи юриста Дякую
-
Вітаю. Думаю зараз дуже актуальна тема) Які вимоги від довідки про несудимість? Якщо її будете отримано в Україні та переведено, цього буде достаньмо? Чи потрібна виключно консульська легалізація?
-
To be honest, I am happy today that I can withdraw my return on investment from Ms. @Mariaivanx, company, and this time in a larger amount. I have never withdrawn up to €50,000 from an investment company before, but today I did so using Ms. @Mariaivanx, platform. For me, this was proof that Hermine Kapsner offers a 100% guarantee. You don't need much knowledge and above all it is risk-free ✍️✍️✍️✍️ https/+8gOAnyRRwgw2OTY0 https/+8gOAnyRRwgw2OTY0
-
Добрый вечер, подскажите клиники где лучше пройти медосмотр в Калгари Спасибо
-
www.cbc.ca/news/canada/calgary/calgary-downtown-office-conversion-revitalization-1.7061792
-
Дуже дякую за відповідь)
-
2 тижні назад з візітор прилетіли. Без проблем дали ворк перміт
-
@stoner_ministry
-
Разницы нет особо, где забукаете дату там и сдавайте
-
Віддам диван БЕЗКОШТОВНО❗️ Самовивіз Anderson station
-
Продам платье. Цена: 30 CAD Надевала 1 раз.
-
Подскажите как подать налоговую декларацию самостоятельно онлайн
-
Доброго вечора. Шукаю фотографа з фотобоксом для макрозйомки зубного флосу, для Amazon. Request on mail pm.
-
Продам ігровий ноутбук Razer Blade Advanced 2020 RTX 2070 super I7 11-gen 512 ssd 16 ram 15.6" 240 Hz Плюс два геймпади: один від xbox one, другий - xbox elite controllet s2 Ціна - 1200
-
А где забронировать?
-
Мне дали адреса клиник , где можно пройти Там и сидит врач ?
-
Alberta Precision Labs Но сначала к иммиграционному врачу
20 Jan 2023, 19:11
2 minutes ago