UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Їй видали visitor record 4 роки
-
Продам телефон Samsung Galaxy Flip 3 200$ Район Downtown
-
Задам и тут вопрос о справке о несудимости. Есть ли граничный срок для подачи на пиар? Не могу найти. К примеру в Нова Скошиа - нету все страны с 18 лет, а у федерального правительства для подачи на ээ - за последние 10 лет
-
Привіт! Підкажіть, чи можливо в Калгарі зробити Укр. закордонний паспорт ?
-
Так. Через посольство/консульство
-
На данний момент в мене є паспорт. Але термін його дії не великий. Можливо зробити другий, без канадської візи в середині?
-
Доброго вечора Шукаю роботу Мені 27 , чоловік Маю англійську та 5 клас права . Вмію готувати , можу перекладати складні речі . Дякую за допомогу !
-
Только в Эдмонтоне
-
Доброе утро) да но не могу найти где прописано. В Новой Шотландии нету ограничения в 10 лет
-
А що в Альберті з 18? Здається всюди це останні 10 років або з 18. Якщо подається 25 річна людина напиклад
-
Доброго дня, чи працює хтось в хендіменом і чи може підсказати с першими кроками котрі треба зробити ? Я сам з інструментом знайомий, багато чого робив, єлектріка, сантехніка. Хотів би спробувати, але не знаю які кроки робити
-
Ну це технічно можливо. Ви можете мати одночасно 2 паспорти.
-
Ковид, получается: обоняние пропало, и вкус:-(
-
А що значит в нш немає. Там подається довідка га провінційний етап? Вона ж на федеральний йде, а він однаковий?
-
Всем доброе утро ! Собираюсь купить билет в Калгари ! Все так дорого аж 1500 евро , нахожусь в германии. Будете добры если у кого это есть информация то буду благодарен.
-
И? А я тут причем?
-
Какая информация? В чем вопрос?
-
Доброе утро ! Я собираюсь в феврале в Калгари ! Скажите пожалуйста, нужно ли с текущего момента искать себе жиле ? Один человек, рассматриваю себе кв не байсмент . И так чтоб не очень далековато от центра . Ваша рекомендую поможет ! Спасибо
-
Я розумію. Просто на провінційний етап в альберті не потрібна довідка. Вона потрібна на федеральний тільки і там немає окремих умов для провінції. Я чомусь думаю що для всіх абсолютно 10 років.
-
Мол не прописано про 10 лет
20 Jan 2023, 19:11
Post 219871 of 369026
3 minutes ago