UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну не за 6 місяців як тут і вже добре)
-
Все дуже індивідуально, хтось платить за 3 місяці вперед, комусь без депозиту здають. Як пощастить
-
В Альберті відкрилась програма для українців, Alberta opportunity stream, почитайте про неї, тут вже є випадки, що люди вже подалися на ПР, один чоловік точно писав
-
І може хтось знає на рахунок житла, як здають Українцям? Депозит за місяць і все чи як зараз в Англії за 6 місяців вперед?
-
А як на рахунок Калгарі, це за рік, я правильно розумію?
-
Потрібно прожити 3 роки в Канаді з ПР (там є точно кількість днів) і вже можна подаватися на громадянство, але там багато чого потрібно пройти (тестування, Документи) і десь через 12 місяців вже буде паспорт. Мої знайомі в 2013 через 2 роки життя в Канаді отримали ПР і ще через 3 роки подалися на громадянство і через рік вже мали паспорт на руках. Загалом 6 років у них це зайняло з моменту заїзду в Канаду. Але в українцям в деяких провінціях зараз можна швидше та простіше отримати ПР, тому все індивідуально
-
Отримання пмж + паспорт, тут це 5 років проживати на пмж і +1 на паспорт але по программі для Українців ці роки не зараховуються
-
А через скільки років громадянство можна отриматт якщо пр через рік?
-
Що для вас таке легалізація? Якщо ви отримуєте вп, і робите необхідні документи, то ви вже легалізовані і є тимчасовим резидентом до кінця дії вашого ВП.
-
ПР в Канаді то вже на все життя, його там кожні 5 років треба оновлювати, але зазвичай люди громадянство отримують (ну це хто хоче, хтось і по ПР живе далі)
-
Скажіть будь ласка, чи закрили центр в Harry Hays Building для отримання SIN? Дивлюся на офіційному сайті servicecanada,пишуть , що офіс закрит.
-
Я зараз у Британії і тут просто внж тільки дають на 3 роки, легалізація важка процедура, якщо по роботі то тільки переходити на інший тип візи, питання в тому як у Канаді з цим
-
Обирайте по своїм можливостям - якщо маєте трохи грошей, гарну англійську і освіту то знайдіть роботу у Торонто, це легше. Якщо ви не маєте ще роботи, то просто поріаняйте ціни тут і в Торонто
-
Зараз все залежить від провінції та програми по якій ви подаєтесь на ПР
-
Я не зовсім зрозуміла питання, PR це як грін картка в США, після нього вже громадянство можна отримувати
-
Добрий день, підскажіть пр дає легалізцію якщо так то через скільки років?
-
Я не можу сказати за всіх, але для багатьох вибір Калгарі, тому що є шанс отримати пр через рік після фул тайм роботи та менші податки + дешевше житло
-
Meeting was moved to this location Пам'ятник жертвам Голодомору maps.app.goo.gl/DFZ3gZ17CoFbiT3W8
-
Доброго дня всім. Я зараз стою перед вибором Калгарі і Торонто. Поділіться будь-ласка своїм досвідом в Калгарі. Завчасно дякую 🙂 слава Україні 💙 💛
-
Is anyone going to this? I'm here. It's 1pm. No one is here
20 Jan 2023, 19:11
5 minutes ago