UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ааа Хм Дійсно дивно🤔 Думаю що дійсно потрібно запитати напряму Бо навряд в амазоні немає роботи
-
Доброго вечора вам! Скажіть будь ласка. Ось пропрацював 4.5 місяця і втратив роботу! Можливо в Калгарі получат способіє??
-
Я думаю они не обратили внимание на проблемы
-
Та на здоров’я. Якщо вони це вважають нормальним. Для мене це божевілля
-
вони дуже продумано все зробили. враховуючи велику кількість людей в новорічну ніч, вони змогли привернути максимальну увагу до своїх проблем.
-
Та ставне скільки хочете клоунів. Якщо ви вважаєте мітинг в новорічну ніч нормальним, то на здоров’я
-
Думаю тоді вам тут навряд дадуть точну пораду Справа не типова ніби
-
Ну так а навіщо сотрясати повітря? Не зможеш змінити ситуацію -забий. Як вам байдужа думка інших так і ваша теж байдужа. Тим більш палестинцям
-
Кто делает наращивание ногтей недорого?)
-
Та причому тут розгін? Я сказали лише що це божевілля
-
це вже інший момент. я проходив по мосту Миру десь о 00:30, вони там шось своє співали, окутавшись у свої прапори і т.д., мені було абсолютно фіолетово. я просто констатую факт.
-
Ви можете думати зо завгодно. Як і я. Але ніхто нікого не буде розганяти. Толерантність та сприйняття не бувають вибірковими.
-
Доброго вечора, підкажіть де можна купити в аптеці у наших Україно язичних антибіотики без рецепту
-
Навіщо ви мені пишете цю ахінею. Я свою думку сказала. А наступного дня забула. І думка байдужа тих хто не приймає мою думку. Кожена людина індивідуальна. Чому вас так хвилює те що я висловлюю
-
Їх вам ніхто без рецепту не продасть
-
добрий вечір. Хто знає з приводу вивозу живих ялинок? Чула, що по певним дням їх забиратимуть з дворів
-
добрий вечір. Хто знає з приводу вивозу живих ялинок? Чула, що по певним дням їх забиратимуть з дворів
-
Це потребує закрепу)
-
Божевілля - це думати, що твій комфорт важливіший за інших і ти "нормальніше" за інших
-
Дякую. За увагу. Не бачу смислу щось писати далі. Я зрозуміла що не отримаю адекватну відповідь 🤣🤣🤣🤣
20 Jan 2023, 19:11
Post 222560 of 369722
27 minutes ago