UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам лікар сказав щоб не приходили?
-
Усім привіт Хочемо повідомити про відкриття нашого інтернет магазину з чохлами для телефонів У нас ви знайдете унікальні , якісні та стильні дизайни в українському стилі власного виробництва Ціна - 25cad 10% з кожного замовлення відправляємо на потреби для ЗСУ Звіти будемо публікувати в нашому профілі Instagram Для замовлення пишіть в особисті повідомлення Також Ви можете перейти на нашу сторінку в інстаграм та підтримати підпискою🥰 www.instagram.com/casehub.project?igsh=MWVrd3N4a2s5Z3BuYg==
-
ахахха, та шо ви накинулись. а може це все чоловіки!
-
Лучше журавль в руке , чем синица в небе голове
-
100% жінки
-
чи жінки)
-
Чи жінки ;)
-
і чому взагалі залишатись у відносинах, якщо в голові хтось інший, оце також питання
-
чи це все чоловіки
-
блін, а мені цікаво, який відсоток жінок і який чоловіків в цьому опитуванні брали участь
-
Щиро дякую за відповідь)
-
Доброго вечора, шукаю роботу, маю досвід в ремонтах квартир та трохи займався поліровкою авто та хімчисткою, буду вдячний за будь-яку яку інформацію.
-
я тут трошки поспорю і все. Юліана б до останнього тягнула)
-
Доброй ночи
-
Солодких снів
-
Ото вам гуся, а я спатки. Не шаліть
-
та де там, мені далеко до неї
-
Вайбы Юлианны
-
блін, реально. це ж тільки жінки думати вміють, чого це я. забула щось, вибачте 😌
-
Если альтернатива где человек с головы никогда не будет, то depends ( но люди так и делает, в большинстве, не ?)
20 Jan 2023, 19:11
Post 228877 of 369159
5 minutes ago