UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У меня такое в конце фильма, там где дочка на койке.
-
Завтра 29.01 о 17:30 треба перевезти комод та журнальний стіл з 1005 11 Ave SW- до -349 14 Ave SW всього 1,2 км. Напишіть будь ласка в особисті хто може допомогти та скільки будуть коштувати ваші послуги. Буду чекаи ваші пропозиції, дякую
-
Угу
-
Ты же в курсе, что ферма - калгарийская?
-
Продам MacBook Pro 2015 года Трещин нет,все работает отлично 16 GB RAM 250 SSD 400$
-
И там тоже
-
Laptop Acer Aspire ES1-531-C2KX Ціна 150$ Стан ідеальний. Майже не використовувався . Запитання в пп
-
Всем привет, делаю ловцы снов handmade на заказ, разных цветов форм и размеров! Подберём идеальное украшение для Вашего дома, машины или рюкзака!😉 Заказы принимаю в личных сообщениях!🌸
-
Продам робот пилосос ціна 170cad
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка якого телефонного оператора краще обрати? Інтернету багато не потрібно)
-
вітаю! підкажіть, будь ласка, як краще готуватись до здачі теоретичного екзамену на права (треба тут отримувати з 0, українських немає). Може порадите якісь застосунки на мобільний/сайти/гайди окрім оригінального з сайту alberta.ca
-
Зі сталі пермітом також можливо працювати, здається до 20 годин в місяць
-
Всем привет, вопрос тем, кто подавался на новый загранпаспорт тут, сколько ждали после подачи?
-
Всем привет, вопрос тем, кто подавался на новый загранпаспорт тут, сколько ждали после подачи?
-
все дуже просто, треба починати з правил дорожнього руху, треба вивчити, потім здаєте теорію без проблем та отримуйте 7-й клас
-
так, я це розумію) питаю чи є якісь корисні ресурси для підготовки. в Україні є грінвей, я з ним склала теорію легко, але права не встигла отримати. треба тут тепер все з 0
-
Продам ноут 700 CAD!
-
Доброго вечора, чи кухонний стіл зі стільцями ще можна придбати?
-
Доброго дня) Перездамо контракт з 1 лютого Однокімнатна квартира, що знаходиться в NW (Varsity). Надзвичайно спокійний район з усім необхідним поблизу В будинку безкоштовний басейн і спортивний зал. Дуже світла і тепла квартира 1729 дол/місяць інтернет не входить у вартість
-
Всім привіт. Мене звати Іванна. Шукаю 2 bedroom на початок лютого, бюджетом біля 2000$
20 Jan 2023, 19:11
Post 242736 of 369159
10 minutes ago