UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
www.facebook.com/drashko.vujanovic?mibextid=ZbWKwL
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, хто здавав на права в Калгарі, потрібно робити перевод українських прав.
-
Наберіть драйв про актив, запитайте драшко. Або знайдіть його на фейсбуці та запитайте що вони можуть запропонувати
-
Доброго дня. ✌🏻 Ми сімейна пара. прибуваємо в Калгарі наприкінці березня. Шукаємо квартиру З квітня ( 1 спальня 1 ванна ) Не бейсмент Без дітей. Без тварин. Без шкідливих звичок. В районі Даун Таун. Розглянемо варіанти В ідеалі вже мебльовані.❤️
-
Так с седьмого на пятый класс даже через школу только через год.
-
Це досить важливо знати😅
-
А скільки часу тривають курси чи це індивідуально
-
Ще додам, що керування з сьомим класом без фул 5 в машині то може бути до пів року тюрми, то ж не чудіть
-
Ні, якщо вони не совєтські та там є англійський дубляж
-
Да, переход с 5 gdl на полный 5. Но не с 7 на 5
-
Дякую зараз напишу йому
-
Я їздив з джорджем, він здається з Кіпру, англомовний. Але мені дуже сподобалось і він відповів на мої питання, яких немає в місцевому пдд
-
А дивився відео то розказували що школа пришвидшує можливість щоб здати на теорію
-
Знатоки, объясните более простым языком, а ?)
-
Перездаємо в оренду новозбудований будинок з 8 лютого.(3 спальні) 2.5 ванни . В будинку є всі меблі , в кухні є все необхідне. Будинок знаходиться в районі Belmont Drive, вартість оренди 2750 з усіма послугами.
-
Продам різне для кухні, все разом 100$, якщо треба також в подарунок можу віддати фартух і рукавичку для гарячого. Забирати даунтаун.
-
так, і приймають тільки виписки з банку (чи справку) котрим буде не більше 90 днів
-
Дякую
-
Прийти в любое registry и отдать укр права, пройти тест по зрению, заплатить за новый пластик и получить бумажные временные права 5 gdl и ждать 5 полный класс по почте
-
Народ, а кто продлевал ВП и кому его ДЕЙСТВИТЕЛЬНО продлили, а не сделали с такими же датами, как и был старый?
20 Jan 2023, 19:11
Post 244428 of 369129
3 minutes ago