UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
hey, i'm alive!
-
hey, i'm alive!
-
hey, i'm alive!
-
hey, i'm alive!
-
Я обрала RBC, теж безкоштовне обслуговування на 2 роки, кредитка на 2 тис, і кешбек. Апка зручна і зрозуміла. Є україномовні консультанти😉
-
Як називається місце,де здають бутилки?
-
Та в нас начебто так же, типу платиш за 30 л, заливаєш 20, інше повертається. Але в ту ж хвилину. Але тиждень, це занадто)
-
На заправках буде така ж сама ситуація, так що не дивуйтесь
-
Банківська система для нас взагалі дуже дивна, ніфіга не ясно по кредитці cibc, що там взагалі в апці відбувається
-
Доброго вечора. Можливо комусь буде актуально: звільняється кімната в будинку з 22 листопада (є можливість заїхати 21 листопада) до кінця місяця (будьте будь ласка уважні, кімната здається тільки на 10 днів не більше). Одна людина, бажано дівчина. Вартість 270 cad за 10 днів. Локація: 31st, sw. Всі додаткові питання пишіть в повідомленні. #rent #room
-
Дякую, так і думав
-
Ого, дивно, дякую
-
так, вам повернеться сумма. я не знаю чому, але постійно знімає 2 рази та друга транзакція повертається
-
Кошти повернуться через тиждень, може раніше
-
Підкажіть будь ласка, вчора їхали Убером перший раз в Калгарі. Оплатили епл пей, кредиткою СІВС. Гроші знялися 2 рази приблизно одна й та сама сума. У когось таке було? Я так розумію заморожена сума повинна повернутися?
-
Зрозумів, дякую
-
CIBC,два роки безкоштовного обслуговування, бонус за виконання певних умов + кредитка на 1000 навіть якщо не працюєте, зручна аппка
-
Привіт всім, порекомендуйте будь ласка який банк вибрати в Калгарі. Можливо десь є знижки для українців або досить вигідні умови, хтось щось знає?
-
Добрый день, посоветуйте пожалуйста, где можно взять машину в аренду?
-
І там є працівники бібліотеки, які у разі чого, допоможуть із цим
20 Jan 2023, 19:11
Post 25021 of 369159
about a minute ago