UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
як такі як в європейські то не страшно
-
А і ще стосовно "канадського досвіду", його тут дуже часто запитують, але як я зрозумів - це той досвід коли я щось роблю через дупу
-
Реально. Зараз як раз дуже багато житла здається бо ті хто вже спробував повертаються назад. Стосовно роботи - то тут складніше, за 15 баксів не питання, знайти можна (восени оплата була 20+) ну але ж Uber не дасть зголоду померти
-
Тільки це одна з найкращих економік світу. Але ж понаїхавші українці краще знають 😏
-
не всі ж люди, тож це узагальнення нє
-
Тут я з Вами поспорив би, так як Індія теж знаходиться в G20 на рівні з Канадою, але люди роблять за 3 долларів в день
-
скільки у %?) ну якщо вже оперувати інформацією, то з доказами ;)
-
Але подавляюча кількість населення
-
не всі ж в Індії 3 бакси отримують
-
Нічого не зрозумів, але нехай
-
Модна посилання на джерело?
-
Тю, всі так кіпішують, наче завтра вже назад в Польщу повернуться. Водійське теж на початку нервово бігли робити, а за пару місяців вже міняли на 5 full class. Не поспішай, бо встигнеш ©
-
більше ніж 50%
-
Я хочу сказати, наступне, для тих хто ще не приїхав: Тверезо розцінюйте свої можливості. 3000 що дають від уряду це копійки і надіятись, що вдасться вирішити все на місці - марна справа. Мені дуже шкода тих людей які ще до війни виїхали в Канаду для побудови свого майбутнього на данний момент нічого не можуть зробити, так як іде дуже велика міграція.
-
Anyways. Порівнювати Індію і Канаду трошки некоректно)
-
Дякую). Цифри трошки інші, але суть лишається та сама, погоджусь.
-
en.wikipedia.org/wiki/Poverty_in_India#:~:text=6.9%25%20of%20the%20population%20still,the%20World%20Bank%2C%20among%20others.
-
а якшо ворк перміт ще не закінчуєтся то теж можна податись шоб просто перестрахуватись? Чи що це за подовження?
-
Добрий вечір, сьогодні наші десь збираються ?
-
дякую!
20 Jan 2023, 19:11
Post 251164 of 369162
14 minutes ago