UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми теж мутуємо, якщо що 🤣
-
Ті, хто кричить що усіх українців треба винищити до коренів. Ви таких, мабуть, не зустрічали. І таким, до речі, байдуже чи ви російскомовний чи який))
-
Скоро українців в Канаді буде,шо Індусів,бімба🥰
-
То треба якось сигналізувати, бо я бачу багато прапорів у місті
-
Доброго дня усім) Ми з чоловіком будемо летіти до Канади 2-3 лютого. Можливо хтось знає як знайти житло хоча б на перший час? Ми маємо змогу заплатити, але не дуже багато( Або можливо хтось буде з’їздити зі свого житла, поділіться будь ласка інформацією
-
А у нас нещодавно у комплекс заїхала родина українців. Узнала лише тому, що хлопчик ходить у школу з моїм сином. 🥰 Тож, треба увесь час питати: сьогодні немає, а через тиждень вже може бути вільне житло
-
Привіт всім мене звати Марія я збираюся на початку березня летіти в Калгарі і шукаю дівчину яка також летить сама
-
то шо нас не убивает - мутирует и пытается снова убить ))
-
я розумію, але десь треба брати інформацію. я не збиралася їхати з харкова і до війни мала про канаду дуже приблизне уявлення.
-
Ходили собі окремо від всіх. Як не крути токсіки нікому не подобаються
-
В житті в основном всі адекватні. Я ідіотів зустрічав мало,і то тільки на українських йонтиках. Але з ними ніхто і не товаришує
-
Это необъективно. Я перед поездкой начитался местных английских чатов, был под сильным впечатлением
-
ну я читала, бо мені треба було зрозуміти , що на тому боці побачу.
-
Я ідіотів не читаю) пробігаюсь очима і все. Але да,там малахольних більше чим треба
-
Руськіє це кацапи чи російськомовні?)
-
Тримаймося, то все нас не вб'є а зробить сильнішими
-
Ага, особенно рускіє в Канаді
-
А ви не бачили в коментах в канадських групах на фб? Там цього забагато
-
Вброс,чи реально деякі люди так говорять?)
-
Все написано на сайте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
20 Jan 2023, 19:11
13 minutes ago