UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім. Шукаю кімнату поблизу Маклеод Трейл на південний схід, з 1 квітня. Будь ласка, напишіть мені в приватні повідомлення. Дякую
-
Ще маю запитання по кредіт скор. Я планував підключити для оплати за рент кредитку, щоб це якось покращувало рейтінг. Але додаткове fee якось зовсім не хочу оплачувати. Має взагалі сеннс платати за рент с кредитки с додатковим fee, щоб це якось покращувало скор? Дякую за консультацію.
-
Hello everyone. Looking for a room near macleod trail south east, from 1st of April. Please, write me in private messages. Thank you
-
Бомбер Зара, 30$ Состояние нового, размер хс оверсайз, будет и на с и на м
-
Скор не впливає ні на що . Будуйте кредитну історію
-
Можливо хтось планує хайк завтра і готовий підхопити двох поплічників? ☺️
-
Доброго дня! У звʼязку з переїздом можемо передати контракт на інтернет від Телус. $79.41 CAD на місяць. Контракт буде офіційно переоформлено на нового користувача. Якщо цікаво, пишіть в особисті, розповім деталі.
-
2007 260,000 Сделанная ходовая, поменяны тормоза ,ничего не течет ,не стучит. Чистая внутри 6100$ Комплект летней резины на дисках в нагрузку.
-
барный стул, вельветовый, новый. Все работает. Не подошли в помещение. Сдать не могу в магазин обратно, нет чека. Забирать с 396 11 ave SW. Покупала за 95 каждый, отдаю за 75$ один или за 190$ все 3.
-
Всім привіт. Терміново шукаю контакти стоматолога з адекватними цінами на послуги. Хелсі карта в процесі виготовлення, а потрібно вже🙏🏻 Дякую всім, хто відгукнувся
-
В связи с выездом соседа в другой город.для одного мужчины.в однобедрумной кв. 1350 на двоих,плюс свет-40 в мес на двоих.С контрактом.внесен депозит-500 на двоих. 4st NW.10мин до дантауна. С пятницы можно перезаключить контракт.
-
Є тільки одне місце — озеро Луїз, і ще пара локацій.
-
какой расход?
-
Чому?🤔
-
Не йдіть туди😬
-
Навіть якщо ти стараєшся, то все одно буде особиста неприязнь
-
Хтось має форму 5710 на ворк перміт у ворд форматі?
-
Погане та упереджене ставлення керівництва до деяких співробітників, лицемірство з їх боку
-
Обычно от 10 до 15. 10-13 летом и 12-15 зимой
-
Только через врача ( walk in / family ) . Лекарств для почек в свободной продаже нет
20 Jan 2023, 19:11
15 minutes ago