UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, порушив законодавство. Бази США і Канади обмінюються постіно, не проблема пробити навіть порушення повʼязані з поліцієй.
-
ситуації дуже швидко міняються
-
Ну історично якщо дивитись, то бути впевненим в чомусь - стріляти собі в лоба
-
Ого. А что за история?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка сімейного лікар, можно англомовного! Шукаю по рекомендаціям, розумію, що модно дзвонити в клініки і питатися, але є поганий досвід, тому хто вже працював з ними, буду вдячний за контакт !
-
Місяць тому cuaet згвалтував дівчину, сподіваюсь буде депорт.
-
Деталей нам особо не сказали. Она была канадка, он студент латинец
-
Обнял свою девушку и sexual assault🤷
-
Податки сплачуєте з прибутків а не з грошових переказів. Шукайте спосіб з найнижчою вартістю переказу (western union, wire, Wise etc)
-
Дякую
-
Помню студент у нас был, то получил депорт за то что обнял свою девушку, она это предъявила как sexual assault
-
Робите аплікацію одну на сімʼю і вказуєте один рахунок (ваш чи дружини, не важливо)
-
Переносимся у флудилку
-
слышу/слышал это в среднем 3-4 раза в месяц
-
Один з консультантів постійно говорить що українців по куает не можна депортувати, але щось я дуже сильно «сумніваюсь»…
-
Эээ. А причем критика quaet до сексуального преступника? Девушка тоже quaet, я полагаю
-
Нет, местная.
-
Один з консультантів постійно говорить що українців по куает не можна депортувати, але щось я дуже сильно «сумніваюсь»…
-
Эээ. А причем критика quaet до сексуального преступника? Девушка тоже quaet, я полагаю
-
Я думал ты Варламов
20 Jan 2023, 19:11
about a minute ago