UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продлили пермит, ограничений у меня и так не было
-
Найс, дякую
-
чи кудись у Латинську Америку
-
Так, ви можете зробити це в будь-якій країні. Бачила чоловік полетів так у Чилі здається)
-
А в юсд не знімали раптом ? Бо cibc тільки по 400$ видає якщо в юсд В кадах нема проблем
-
поняла. То есть у вас не просроченный мед осмотр и вы загрузили такой же лист как я выше прислала, и вам сняли ограничения?
-
Цікаво чи є хтось, хто так робив
-
Ну там людина казала що на тиждень тільки можна
-
Це можливо не той канал, але є питання. Якщо в Канаді подачу на паспорт зробити неможливо. Можу я полетіти у США по туристичній візі, та податись на новий паспорт у посольстві України в США?
-
Если ему больше 12 месяцев, то да
-
О, дякую!! Хоч когось знайшла з таким випадком)
-
Мы по прилету пришли к волонтерам, без очереди заполнили заявку и через минут 40 мне на почту пришло бронирование
-
Підскажіть будь ласка, що робити в такій ситуації Заповнюю інформацію для фінансової допомоги І мени пише помилку в моєму UCI( Unique client identifier) Що робити в такій ситуації?
-
Продаю мультиварку у хорошому стані ,у звʼязку з відʼїздом з Канади ,купляла за 160 доларів,продаю за 70 доларів
-
тогда вы не загружали такой лист?
-
У меня вопрос такой, имеет ли смысл покупать билеты в метро? Потому что насколько я понял тут всем пофиг на это
-
Можна деталі?
-
просто выходит новый цвет, хотим обновить 😂😂😂 не спрашивайте зачем, мне не сказали
-
Загружал, конечно. Без него подать аппликацию невозможно
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста контакты человека кто может помочь перевезти матрас, спасибо!
20 Jan 2023, 19:11
about a minute ago