UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не рекомендую цю людину Нам підключили інтернет , просто написавши купу всього без конкретики. Прийшла людина поставила роутер, інтернет працював 1 ніч. Наступні 3 дні я тільки й мала що дзвонити до всіх тех підтримок де ніхто так і не налаштував інтернет а цей чоловік який впарив мені інтернет ще й без мого відома зробив контракт на 2 роки. Не ведіться на цю людину так як відсоток він бере за свою роботу але потім до нього не можна звернутись , посилає в тех підтримку. Наші на наших же й наживаються
-
Доброго дня! Мене звати Роман, я працюю в ІТ. Шукаю румейта для підсилення в 2 кім. квартиру. Район Heritage. Оренда 1750cad. Договір 1 рік. З 1 Квітня. Пишіть в приват.
-
Привіт усім Шукаю кімнату або сусідок для сумісного винайму квартири. Орієнтовно з 1-го травня. Пишіть в ПП :)
-
Дякую! Думаю, що на такі питання моя відповіси на англійській..хоча... Доньці 8 і вона 2 роки на онлайн .ще ні разу не була за партою..
-
HOMCOM Foldable Dining Table with Storage Shelves, Drop Leaf Folding Side Table Console Writing Desk with 2 Wheels for Kitchen, Teak. Price 80 CAD
-
❤️🙃🤗😉
-
Треба читати контракти а не бездумно ставити підписи
-
З того що прочитав у вашій переписці ви просто хам або хамка тому бажаю вам успіхів і не робіть наклеп на людей в цій країні це карається по закону тому ви і написали це з фейк акаунту у тг
-
Вечерочка, есть кто хочет завтра встретится посидеть где-нибудь?
-
Бронь
-
Скидки на все чи щось конкретне? І скільки процент? Завтра діють знижки?
-
@CalgaryCarRepair
-
Порадьте людину Яка допомагає оформити на автомобіль кредит ( брокер )
-
Всем привет, ищем с другом одну/двухкомнатную квартиру, будем рады любой информации
-
Вам було написано все більше ніж доступніше, також під час дзвінка розказали всі абсолютно деталі, стосовно умов/контракту/деталей і там не було нічого лишнього, це найкраща ціна на даний момент і також безкоштовний період. Не робіть цю «показуху», свої наклепи, хамське відношення та смс схожого характеру. Якщо у вас перестав працювати інтернет, це не з моєї причини, так як я вам вже написав не один раз, я зробив все що від мене залежало, повідомив в тех підтримку стосовно вас, лаконічно пояснив та дав вам контакти і сказав що вам потрібно зробити. Всі ваші подальші дії, це писати як я вас обманув і винний у всіх ваших проблемах. А за такі наклепи як вже написали вище, тут може каратись законами. Не вводіть в обману людей і свою агресію направте і інше русло. Вас ніхто ні в чому не обманув👍
-
Банки не займаються напряму кредитуванням авто тут. Дилер подає запит на вас у ті банки і кредитні спілки з якими працює і пропонує вам найбільш вигідний варіант.
-
Доброго дня) майже одразу тоді написали мені вже домовилась, щоб віддати)
-
Больше верю Ивану, если чо:-)
-
Если сильно нужна машина, возьмите какое-то ведро с болтами на первое время, 5-6к стоит. Дальше можно взять авто в лиз.
-
Мені Іван підключав і весь контракт прочитав по телефону. Підключав 1Гб. Проблем не маю. Іноді відвалюється інтернет при онлайн зустрічах, але це питання до самого телуса. Тому Івану вдячний за безкоштовний період та підключення
20 Jan 2023, 19:11
11 minutes ago