UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здается студия в Acadia с первого апреля близко к метро и магазинов $1300 всё включено кроме интернета, washer and dryer, coceди с Украины, Только для одного человека Адрес 247 84 Ave SE
-
Мені не дуже зайшло
-
Ньюкамерам зараз з тих банків що є дають максимум до 2к дають CIBC/RBC
-
Дякую, що поділились)
-
Англійською недуже дружу щей резюме канадського нема справи такі
-
Добрий вечір! Реєструю дітей в школу, де заповнюю про опікуна там є пункт "приказ про надзвичайний захист" хтось знає що це?
-
Шукаю кімнату для себе з 01/04, терміном на 2 місяці. Про мене: Програміст, не курю, не пью, з кімнати майже не виходжу, тварин не маю.
-
по этому и спросил
-
Дякую вам за пораду як би знала як робити вже б зробила,я вчу мову і в Україні з репетитором займалася
-
При заполнении налоговой декларации через Wealthsimple, что означает "Other boxes on your T4" и ячейка 45 = 3 ? Она автоматически подтянулась из CRA, хотя на листике Т4 этой записи нет, есть только ячейка 40 = 13.81
-
Це далеко не всюди проканає, так
-
хоча залежить від індустрії
-
краще знайомитися через спільні інтереси з працівниками компанії, зустрічатися на чай-каву, розповідати про себе і просити референс щоб пустили на співбесіду-інтервю
-
Всім доброго дня! Наша компанія надає послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
Я за місяць зробив десь 40 подач з кавер леттером, 45 без. З перших отримав реакцію десь від 25% - якісь лінки чи уточнення. З других - 0%
-
То я б поразив починати вчити. Ще зверніться до центру імміграції, якщо не помиляюсь gateway називається, вони надають поміч та поради, інколи дуже корисні.
-
Я це зрозуміла в прямому сенсі - чи є якась людина, якій фізично заборонено судом знаходитись біля вашої дитини. Іноді це може навіть бути один з батьків.
-
Вони ігнорять тих хто просто спамить резюмешками
-
Ну то робіть канадське резюме. І розсилайте всюду. Пишіть гарний унікальний кавер леттер кожній компанії
-
Кто знает, через сколько приходит возвращение налога директ депозитом?
20 Jan 2023, 19:11
5 minutes ago