UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дає доступ до безкоштовної медицини
-
Ви про яку взагалі програму говорите? Була програма де рік треба, зараз є програма де 6 місяців, але треба мати лміа
-
наразі новин немає ніяких
-
Та просто папочки, якщо так зрозуміліше)
-
був рік, але і це вже не актуально
-
І шо там по Сколвілям?
-
а в Калгарі хіба не 6 місяців?
-
Білий стілець - 7, самовивіз (біля зупинки Banff Trail, NW) Висота сидіння стандартна, не дитяча. Кабель Belkin Boostcharge USB-C to USB-C Cable (2m / 6.6ft) Підтримує швидку зарядку до 60W(3A/20V) PD. Був куплений в Європі як запасний, але в результаті не знадобився. Ціна - 10, самовивіз (біля зупинки Banff Trail, NW) або зустріч в downtown.
-
Сама лапша чисто з соусом певно має продаватись як зброя по ліцензії але з топінгами це прямо кайф)
-
Мало ?)
-
Звісно зможете. Навіть якщо б у вас залишалось 10 днів до кінця візи, вас би пустили до Канади і ви могли б тут бути як турист до 6 місяців. Так як у вас є ворк перміт - то саме він дає вам змогу перебувати в Канаді до дати, яка написана у перміті.
-
тобто якщо віза закінчиться я зможу перебувати в Канаді, головне щоб був ворк перміт? А хіба фірми приймають на роботу без актуальної візи?
-
На Д+ вже най буде, мені не горить😎
-
Дітям медогляд потрібно,але ні аналізи, ні флюоографії не роблять.Дітям 9 та 6 років)))
-
Нє, купляти не буду
-
Я однажды взяла розовую и, ничего не подозревая, запарила и принялась есть. Боже, аж слезы накатывали Теперь я не доверяю розовым упаковкам
-
Угу
-
Написано 66к
-
Там вже є
-
Кто скажет, что это не Марвел, я скажу какая разница, шо там шо там типочки в трико
20 Jan 2023, 19:11
Post 269537 of 368533
16 minutes ago