UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так, а чим файдо не сподобався?
-
Коли в них завязок нормальный з'явиться? 😁
-
Це і є мобільний план в якому вже family discounts тому і ціна відрізняється від кількості людей
-
Ви можете на цьому тарифі зробити Family discount?
-
Офігєть, і ніхто нічого не робить щоб пофіксити? //_-
-
Тоді дякую. Бо я ще не перевіряла, але в документації так, як я Вам написала.
-
Шукаю компашку на сьогодні - завтра Для посиденьок десь в теплі, заливаючи в себе теплі напої може є хто не проти показати новоприбулому де тут таке є?)
-
Ні, він працює абсолютно так само з family discount який дає -$15 якщо це 4 людини. Перевірено
-
Я це знаю. Але на цьому тарифі, про який Ви написали немає Family discount. Він non-stackable з Family.
-
@iam_dominicana @mr_1nkognito @Levros96 @am0nshi.
-
Добрий день,підскажіть будь ласка,гарну страхову компанія для авто з україномовними спеціалістами?
-
Ну я б не сказав що звʼязок поганий, є райони в яких гірше звʼязок, а є в яких краще так як і в кожному провайдері. Взагалі звʼязок по всій Канаді, також в Банфі перевіряли, є ділянки в яких не ловлять різні оператори. Я б не сказав що це є проблеми зі звʼязком, більше з customer service, але це знову ж таки у всіх компаніях здається таке
-
Продаю HONOR View10 Dual SIM 6GB+128GB (BKL-L09) Состояние 8+/10. Работает со всеми sim card. В комплекте телефон, шнур, зарядное. Цена 150СА$
-
Хто що за роджерс скаже? Бажано в порівнянні с телусом
-
Не можу з цим посперечатись, але і повпливати ніяк, знаю що вони розширюють звʼязок по всій території Канади і більше в сторону Онтаріо, можливо і тут буде кращий звʼязок на протязі якогось часу
-
Ойтішнігі сьогодні будуть п'янствувати та айпі адресами мірятись
-
В мене в знайомого в Банфі файдо ловить там, де телус обісратушки
-
Дорого, там об'єктив гарний, є камера кіт. Цікава штука
-
Cкока???
-
Продам комод в гарному стані 80₴ самовивіз
20 Jan 2023, 19:11
15 minutes ago