UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаємо машину, деталі в лс Вартість : 9000$
-
Ребзы, предлагаю сегодня 30.03.2024 к 5:00-6:00 p.m. собраться у меня на игру в мафию и не толко в мафию (есть другие настолки). По всем вопросам предлагаю писать мне в личку.
-
Можливо порадите якусь непогану? Раз вже для себе обирали і маєте уявлення стосовно місцевих мультикукерів?
-
Да, от вестбрука и до 69 шаттл бас
-
Продам infinity g35x . 2007 рік З.5 двигун бензин , шкіра салон , повний привід , повна комплектація . Вкладень не потребує , коробка , двигун в чудовому стані , сів та поїхав , зимова шипована резина , нові гальма . 270 000 пробіг .Ціна 7200$ активний статус +13682995961
-
Працюю з мобільним інтернетом
-
Добрий день, шукаю Укр мовних в Калгарі хто працює в Телусі, напишіть будь ласка в приватні
-
Можно записать в преподаватели!))
-
Есть с Мая месяц за 1860
-
Залишилось тільки 2 дні акційних цін! Тарифи: $29 за 20 ГБ + 🎁 подарунок $34 за 50 ГБ + 🎁 подарунок 📱 Pixel 7a за $0 + аксесуари в подарунок 🎁 📱 Samsung S24 за $25/міс + аксесуари в подарунок 🎁 📱 iPhone 15 за $35/міс + аксесуари в подарунок 🎁 Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Добрий вечір, підкажіть чи можна податися на продовження work permit на 3 роки, якщо діючий закордонний паспорт закінчується в наступному році?
-
Фольга, мунштуки, бенз для зажигалки, две полные пачки углей. 10$ за все
-
Комплект зимней резины Champiro Ice Pro 225/60 R16 $200
-
Всім привіт, я шукав номер хорошого автомеханіка. Якщо хтось може мені допомогти та дайте мені його номер чи місцезнаходження.
-
Нужно, с апреля
-
Домино 10$ шахматы шашки, нарды 10$ вместе за 15$
-
Всім привіт, я шукав номер хорошого автомеханіка. Якщо хтось може мені допомогти та дайте мені його номер чи місцезнаходження.
-
Благодарю!
-
Податься-то можно. А вот что из этого вырастет - хз. Но попробовать стоит.
-
@mr_1nkognito что ты советовал, помню?)
20 Jan 2023, 19:11
Post 279490 of 369246
23 minutes ago