UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кто-нибудь отсылал школьный аттестат в WES? Вы ждали сначала от ENIC Ukraine документ и потом его переводили? Или надо их документ + отдельно перевести свой аттестат? Непонятно описано на сайте WES. Спасибо
-
Кто-нибудь отсылал школьный аттестат в WES? Вы ждали сначала от ENIC Ukraine документ и потом его переводили? Или надо их документ + отдельно перевести свой аттестат? Непонятно описано на сайте WES. Спасибо
-
Дякую 😊
-
Народ хто що може порадити з медичних препаратів від болю в горлі ?
-
Всім привіт! Порадьте, будь ласка, не знаю, що робити. Зареєструвала сина в публічну школу, передзвонили, що його можуть взяти лише в 12 клас, але на останній місяць, бо школа закінчує навчання, а в менший клас брати відмовляються, бо йому літом 18. Я хотіла, щоб він ще хоч рік походив в школу, адаптувався у середовищі. Чи можу я щось зробити?
-
Скоріш за все це розглядати вже якийсь коледж, але це вже за гроші. По рокам не візьмуть в школу.
-
Доречі, змінилась сума для подачі аплікації по альбертіським стрімам.
-
Якщо треба европейські продукти
-
Всем привет. Может кто знает а выписки с адресом из банка достаточно чтобы заменить права или обязателен контракт аренды жилья? Заранее спасибо
-
Моя музыка
-
Так кому писать насчёт мафии ?) Какая-то тайна, покрытая мраком 🌘
-
Є кімната на одну людину біля станції метро Brandwood. Ціна 750$ до 31 квітня. В ціну входять комунальні і інтернет.
-
Так, кров відразу там можна здати. А вже на рентген вас направлять в інше місце
-
Доброго дня,я с жінкою і дочкою 3 роки терміново шукаємо житло на місяць, маємо бюджет 1500₴, ще не отримали одноразову допомогу.Напишіть в лс якщо хтось зможе допомогти
-
Доброго дня, в зв'язку з переїздом перездамо свій контракт однокімнатної квартири з 15 квітня. Контракт дійсний до липня 2024. Знаходиться за адресою 1235 Macleod Trail SE, п'ятий поверх. Буде сплачено до кінця квітня, тому перший платіж $950 + депозит $1907. Далі по $1907. В ціну включено опалення. Дім Петфрендлі. Є підземний паркінг, тренажерний зал, басейн, та інше. До сітрейну 5 хвилин.
-
Привет, кто-то получил письма счастья от вашего интернет провадера на имейл о нарушении авторских прав путем скачивания фильмов или игр? Получил письмо что меня заметили в правонарушении и больше никакой инфы.
-
Доброго дня ! Мы семья , я,муж и дочка 6 лет . Ищем жилье с 20 апреля готовы заехать , рассмотрим любые варианты , не против и с кем то арендовать . Нормальный семейный район , чтоб школы были , магазины .
-
в банк просто приходиш і кажеш що треба будь-який документ з вашою адресою і це підійде
-
достатньо
-
Доброго дня! Можу скинути перевізника, але ми везли через Pet Cargo тільки у нас собака, обійшлось 3000 євро.
20 Jan 2023, 19:11
Post 282486 of 368533
5 minutes ago