UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, підкажіть будь ласка. Виїхала з Канади, але маю ще зп. Прийшло повідомлення від керівництва, чи маю я оновлений сін, бо термін дії файлу закінчився і не дозволяє їм подати ROE. Що можна з цим зробити🙂 дякую
-
Всем привет ✌️ может кто-то имел опыт с переломом конечностей😕? Такая ситуация... Сломал локоть, упал с велосипеда 😞 будут делать операцию (благо страховка + бенефиты всё покроют) после нее минимум на а 3 месяца работать не смогу на прежней работе. Могу ли я рассчитывать на какую нибудь выплату со страховой или роботы?
-
Ищy людeй нa удaленнyю рabотy!🤑 Oбучаю aбсолютнo бeсплaтнo✅ Никaких дeнeг на перeд я нe беру⛔️ Мoй инtерес этo пpoцeнt от вашeгo чиcтoго доxoдa 💵 Комy интepeсно пишитe eмy @Leon_Absolute
-
Финансовую помощь они забыли получить? Или забыли только медкомиссию? Ворк пермит будет аннулирован. Без него могут впустить, но 50/50. Удачи
-
Дякую. Хтось робив вже в Оттаві чи Торонто? Я вже думаю може десь в Мексиці чи в Європі зробити?
-
@LOPEZ1STORE
-
Доброе утро, подскажите, а где можно купить карточку на месяц на транспорт?
-
Доброе утро, подскажите, а где можно купить карточку на месяц на транспорт?
-
@iam_dominicana @mr_1nkognito @Levros96 @stoner_ministry @am0nshi.
-
Купуємо такий, задоволені!👍
-
Ищy людeй нa удaленнyю рabотy!🤑 Oбучаю aбсолютнo бeсплaтнo✅ Никaких дeнeг на перeд я нe беру⛔️ Мoй инtерес этo пpoцeнt от вашeгo чиcтoго доxoдa 💵 Комy интepeсно пишитe eмy-@Leon_Absolute ✨⭐️
-
transit-prd.calgary.ca/content/transit/en/home/fares---passes/where-to-buy-.html
-
www.alberta.ca/long-term-illness-injury-leave тут можете почитати більше
-
Якщо ви пропрацювали більше 90 днів, то по законодавству вас не мають права звільнити і ви маєте право на довгий лікарняний. Але роботодавець не зобов'язаний виплачувати вам ЗП, якщо це не зазначено у договорі, але зобов'язаний не звільняти вас. Якщо ви платили EI, то ця страховка може покривати виплати, але треба читати умови, щоб отримати ці виплати.
-
Читала чоловік робив у Чилі начебто. Там взагалі немає черг, ще й відпочив трохи 😁
-
Добрий день, підкажіть як чи де купити метелики для внутрішньовенного введення ліків. В Канаді голки та шприці не у вільному доступі? Я привіз ліки. Але закінчуються голки, а запис до лікаря аж на 2 травня
-
Спасибо
-
Спасибо
-
Доброго часу доби. Шукаю подолога. Можливо є у цій групі або може хтось знає. Дякую за відповідь, гарного вам дня.
-
Доброго ранку Хто працює в security секторі Відпишіть в приватні будьласка є питання стосовно отримання ліцензіі а саме final exam
20 Jan 2023, 19:11
Post 286830 of 368533
2 minutes ago