UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На скільки гучно у вас через поїзд там?
-
Продаю вейп в непоганому стані ціна 💲 80 доларів Voopoo Drag 4
-
Продам кровать, queen size. 75cad
-
Там амазон знову набирає
-
Возле London Drugs на углу Macleod и Heritage есть маленькая мастерская по ремонту компов и телефонов. За качество ниче не скажу - не ремонтировал у них
-
www.calgary.ca/parks/activities/picnic-sites.html
-
Всім доброго вечора! Ми терміново шукаємо сім'ю, яка може в'їхати до нашого будинку та продовжити оренду з 1 травня замість нас. Це будинок: 3 bedroom, 1,5 bathroom+ den (кабінет). 2-х поверховий і є ще не обладнаний підвал (багато місця для зберігання речей). Неподалік даунтауна, дуже спокійний і тихий район. Є свій огороджений дворик та особисте місце парковки. Будинок повністю мебльований, з посудом та всім необхідним для життя. Оплата 2800 (всі комунальні входять, зокрема інтернет). Пишіть особисто, кому цікаво, я скину фото. Адреса: 1715 28 Ave SW P.S. Потрібна довідка про працевлаштування, та виписка з банку про доходи.
-
Я як раз зараз сиджу на тренінгу в амазон. Попасти ну прям дуже тяжко 100 чоловік всі з Індії і я один)
-
Я як в Оттаві працював, то аналогічна ситуація була
-
vm.tiktok.com/ZMMC2YGEc/
-
Каремати $10 за два. Спальний мішок $10. Самовивіз. Glamorgan SW. Оплата тільки готівкою
-
Работал, знакомо)
-
Нашиди?
-
Дякую 🙌
-
Привіт! Я шукаю роботу в галузі обслуговування. Маю рівень англійської мови C1🇬🇧та дворічний досвід роботи адміністратором, люблю працювати з людьми та завжди ставлюся відповідально до своїх обов'язків. Швидко вивчаю нову інформацію📚 Якщо ви чи ваші знайомі шукають когось на посаду в кафе, ресторані, рецепції або займаються прибиранням, буду вдячна за рекомендації або можливості співбесіди🙌🏼
-
Ахахах іменно так воно і є
-
Доброго вечора, Сімейна пара без дітей та тварин, не куримо, шукаємо кімнату з власною ванною/душем (мастер бедрум), в районі даунтаун або біля нього 10-15 хв пішки. Бюджет 1000$ -1100$ Розглянемо будь які варіанти, в приват. Дякую.
-
привет, знает ли кто-то где есть публичные катки?
-
All-season, $200
-
Добрий вечір)підкажіть будь ласка хто ремонтує мобільні / андроїд. Дякую
20 Jan 2023, 19:11
Post 290743 of 369316
about a minute ago