UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! В цьому місяці я чув закінчуються бенефіти для українців. Це значить якщо в мене епойнтмент у травні у дантиста то прийдеться платити повну суму?
-
90 дней с момента его открытия
-
100 долл Как новые Даунтаун
-
Підкажіть ще на рахунок роутера: він залишається за нами при переносі на іншу адресу чи вони його заберуть і підключать новий?
-
Дякую)
-
Добрый день, ищем машину до 5000 cad. Если есть варианты пожалуйста пишите в личку.
-
Женщинам да:-0
-
Привіт.Шукю роботу хореографа,або тренера кругових тренувань,степ аеробіки,кросфіту.Працювала по контрактах в Китаї,Турції,Греції,Дубаях. Стаж 10років. Маю сертифікати .Можливо хтось бачив вакансії,або має якісь контакти.Дякую
-
Ви його забираєте з собою якщо переносите на нову адресу, далі в додатку або за телефоном вказуєте нову адресу і туди приїжджає майстер який налаштовує під новий адрес
-
спитайте на рецепшині за вашу страховку, вони дізнаються і вам скажуть яка ситуація у вас
-
Ловить электронный слот в консульство украинское
-
Може підкажете ще й як? 😅 Будь ласка ☺️
-
5го березня
-
Число примерно не помнишь?
-
Всем привет, открыта вакансия повара, кому интересно - приходите и заносите резюме. Я ищу работу и зашла в это заведение. Мне сказали нужен повар :) maps.app.goo.gl/Ego7ZBJXwoSNGDs78?g_st=ic
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста,может кто то работает в отелях,есть ли свободные вакансии уборщицы
-
Що ж це да контора така страшна?
-
Ищу работу, желательно фул тайм, но можно и парт Есть авто, англ более-менее Был опыт на стройке в Канаде, буду рад любым вариантам
-
Комната на 10 авеню 650 доларов залог 200 доларов
-
Добрий день скільки коштує в Калгарі медичний тест? Для новоприбулих ( х-рей, кров) щиро вдячна. І де краще робити? Записуватись онлайн чи на рецепшн?! Дякую
20 Jan 2023, 19:11
Post 295560 of 369131
2 minutes ago