UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, мені 23 роки,Калгарі,шукаю,роботу в сфері будівництва та автодетейлінгу, маю резюме та права 5 класу. Рівень англійської мови базовий. Буду вдячний за будь-яку інформацію
-
Всем привет 👋 Ищу новых друзей в Калгери. Приехал сюда пару дней назад. Хочу поехать в национальный парк Бамф и может ещё куда-то посмотреть окрестности или просто хорошо провести время, пообщаться, познакомиться. Люблю активный отдых, бег, велики, хайкинг, путешествия, теннис, бадминтон, настольные игры
-
RCSS 4th Street Може кому треба для пухнастиків
-
Посмотрел калькудятор - конечно возраст срезает сильно. Но посмотрел еще и lmia дает до 200 баллов
-
Продам 2 удлинителя . Зеленый длина 3.04 м , белый 1.80 м. Цена 10$.
-
достаточно айди
-
Всем привет Если я лечу из Калгари в Торонто (и через несколько дней обратно), то какой документ мне нужен? Внутренний ID Альберты или загранпаспорт?
-
Продаю речі жіночі розмір s-xs,все в ідеальному стані.Джинси по 25cad,плаття по 20.Обув дитяча по 15cad,розмір 33,5,та 33,буци обуті один раз.Чоловічі кеди стан нових 43 розмір 30cad
-
З радістю прийняв би в цьому участь)
-
Дівчата привіт, у зв'язку з відʼїздом продаємо, все що маю для кондитерів, для тих хто займається полунице в шоколаді, фініками буде ідеально. Маю дуже багато всього від різноманітних присипок, карамелі, оріхових паст, формочок, коробочок, шоколаду, до машини яка темперує шоколад. Всі фото товара, а також ціни, скину в дірект.
-
Дівчата привіт, у зв'язку з відʼїздом продаємо, все що маю для кондитерів, для тих хто займається полунице в шоколаді, фініками буде ідеально. Маю дуже багато всього від різноманітних присипок, карамелі, оріхових паст, формочок, коробочок, шоколаду, до машини яка темперує шоколад. Всі фото товара, а також ціни, скину в дірект.
-
З радістю почитаю ваше резюме. Надсилайте в приватні:) Якщо ви звичайно це мали на увазі, а не бажання інвестувати кілька мільйонів:)
-
Professional welding boots, 8 inch. Size 12. New. Never worn. $150
-
Потрібна остання найвища освіта
-
Чоловіче взуття для роботи на будівництві з металічним носком.Практично нове.Ціна 40$
-
Professional Welding helmet Lincoln electric $440. Barely used
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка у мене є повна середня освіта, для AOS потрібно було «свідоцтво про здобуття повної середньої освіти» чи просто шкільний атестат? Та в цілому , для яких інших програм, що краще перекласти через WES?
-
Можливо у вас є вакансії для проджект менеджера?
-
Welding gloves Xl size 25$.
-
Welding blanket. New. $20
20 Jan 2023, 19:11
Post 296641 of 366929
5 minutes ago