UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть, може є способи зняти долари з української карти тут без додаткових відсотків? Наразі rbc дозволяє знімати тільки по 400cad і бере 3 бакса за кожне зняття, що виходить +1%. CIBC взагалі шахраї - 10 відсотків на різниці курсу собі забрали при знятті. Може в касі спробувати, чи що можете порадити?
-
Може займати до півроку. Не хвилюйтесь, якщо документ fair entry завантажено, вони опрацюють його. нічого робити додатково не треба
-
Чи їде хтось сьогодні до Банфу? Ми пара залюбки складемо компанію 😅
-
Чи планує хтось сьогодні їхати в Банф і буде мати ще два місця?
-
Всем привет! Подскажите страхового агента который работает в вс. Нужна страховка на машину, спасибо!
-
Ні :)
-
Це ліміт RBC, в Україні в мене ліміти значно більші
-
Інших способів зняти гривню з маленькою комісією немає) ліміти НБУ 🤷♂️. Єдине що можете знімати по $400 з кожного банку, якщо у вас є інші банки
-
Добрий ранок ,є місце в бейсменті для однієї людини ,500$ Гарний будинок ,сусіди . Заселення вже завтра можливе . Brentwood.
-
CIBC та інші банки з подвійною конвертацією з іноземних карток. Без подвійної конвертації тільки RBC та BMO
-
Ми вже їдемо, слідкуйте за @uu_adventure наступного разу
-
З гривневих карток зняття в банкоматах 12500 грн на тиждень (~400CAD)
-
Почитайте ліміти НБУ на зняття за кордоном з гривневих карток
-
В мене валютна карта
-
Наприклад монобанк. В інших українських банках комісія більше 2%
-
Ну ось, як і писав вище, краще знімати RBC та BMO
-
Може в касі RBC можна зняти більше?
-
Cibc дозволив зняти одразу багато, але зняв за це 10%
-
Я не розумію, чому ви за ці ліміти вчепилися ) я про відсотки ж
-
Ну тоді пишіть відразу🙂, різна валюта різні ліміти. На валютні там теж є ліміти зі сторони українських банків.
20 Jan 2023, 19:11
12 minutes ago