UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Animal Services Center Мы брали паспорта кошек, но их не просили. Там подпишите декларацию с ваших слов.
-
t.me/uu_calgary/83738/400398
-
Вітаю! Не підскажете, де безкоштовно роблять рентген і чи роблять взагалі?
-
я це розумію, але високоінтелектуальні деякі люди можуть цього не зрозуміти)
-
за 760 квартир не буває просто
-
Доброго дня,здаэться бейсмент з мебльованою кімнатою та bathroom,700 на місяць + комунальні та демідж депозит 700.Район NW Thorncliffe
-
Вам для себя или для иммиграции?
-
Потрібен вантажник, розвантаження вікон, 2-3 фури на тиждень, оплата 110$ за фуру, оплата раз на два тижні е-трансфером.
-
Понял, значит для себя 👍
-
А я не знала что есть разные тесты . Ну мы не давно только приехали хочу пойти на курсы , вот и хочу записаться на тест . Чтобы потом записали на курсы
-
Так
-
Так
-
Привіт ! Дайте будь ласка контакт адекватного чоловічого перукаря. Дякую
-
Чи можна переїхати 06.06?
-
Audi Q7 2015 3.0TDI . Статус Active . 211000км. Полностью обслужена . 2 комплекта колес на дисках . 21000$
-
@Vitall_ik
-
Підкажіть чи можна ще продовжити ворк перміт?
-
Ми не знаємо
-
Вітаю, підскажіть будь-ласка які ще треба документи від роботодавця крім job offer i reference letter ? Після останніх змін
-
Будь ласка ,звертаюсь до тих хто має PR .Шукаю людину, яка б могла написати для мене лист підтримку, так як ви самі знаєте як це важливо.Маєте проживати в Калгарі. Будь ласка прошу ,не хейтіть. Напишіть мені в приватні повідомлення ,якщо ви готові допомогти.Дякую
20 Jan 2023, 19:11
Post 311170 of 369717
about an hour ago