UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
⬆️Бажано з 1.07
-
Здаємо квартиру, 1 бедрум, з балконом і власною пральною/сушильною машинкою. 805 14 AVE SW. Район Белтлайн. 17 авеню 3 хвилини пішки. Парковка 150, якщо треба. 1700-на пів року до кінця нашого контракту. 1775 якщо хочете на рік. Назва будинку REDSTONE APARTMENTS, можете зайти на сайт, та подивитися відео тур(вибирайте апартмент 905) За додатковою інформацією пишить мені.
-
На Вікі знайшла
-
Можливо
-
Добрий день, терміново шукаю під який підробіток після 16 годин, по вихідним в будь який час, 16 років, володію англійською на базовому рівні, є ворк перміт
-
Є фірми, які не мають фізичного офісу, схоже, що це мається на увазі. Якщо в Монреалі є офіс, то, як я розумію, то інша справа.
-
Але ось бачила консультант писав, що навіть отримали номінацію, коли у роботодавця бізнес був зареєстрований на його будинок. Але доказали, що робітник їздить по різним локаціям виконує роботу, а будинок це чисто формальна реєстрація.
-
Ну а щоб зареєструвати бізнес у Альберті, треба фізична адреса
-
А питання в чому?
-
А якщо пластикова?😅
-
На скільки відомо то ні :(
-
Всім привіт мужики хто вже оновив дані в резерві ?
-
Підкажіть будь ласка чи можливо зняти гроші з картки Monobank якщо вона тільки у телефоні(нфс)?
-
Але там дууууже багато місць, тому завжди є вільні)
-
Зрозуміла,дякую😊
-
Можна без броні. Там є стенди, де зазвичай пишуться бронювання. Якщо там є бронь на певний час, то треба буде звільнити місце) Але якщо нічого немає, то можете собі спокійно там сидіти)
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, хтось смажив щось на грилю у Bowness Park? Там я бачила дуже багато місце де столики і грилі, але чи потрібно бронювати чи можна приїхати одразу на місце і посмажити?
-
Але там буде обмеження в добу, точно не підкажу яка сума
-
Тоді так. На жаль нфс вони зчитують тільки канадські картки (з того що читала в чаті).
-
Ну треба з головою не дружити щоб юзати цей додаток
20 Jan 2023, 19:11
7 minutes ago