UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам у зв’язку з відʼїздом: Пилосос 70$ Чемодан 25$, висота 60 см, є дирочки на підніжках, але все інше ціле і їздить добре Дві подушки Квін 35$, бралися у JYSK, були у користуванні 2,5 місяці Корзина для білизни, висота десь 57 см, містка, 13$ Корзинки 6 шт., 8$ Подробиці у особисті Забирати у Beltline
-
1 bedroom, 1312 12 Ave SW, $1629, депозит $999. Доступна з 1 червня. Пишіть.
-
Продам монітор , в ідеальному стані, як новий. В користуванні був 2 місяці. Ціна 200$
-
Продам робот пилосос Airrobo T10+ в ідеальному стані, користувалась разів 6. В комплекті також насадка для миття полу та мішечок для сміття. Ціна 400$, торг
-
Вітаю З липня буде здаватись гарна квартира в районі Макензі Таун,SE, Calgary 2+2, підземний паркінг, 2150 + електрика. Власники гарна сім'я www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/apartment/2-bedrooms/mckenzie-towne/pet-friendly/95598 Якщо є питання, пишіть
-
я последние 2 дня вижу очень машин ездит с флагами, особенно много итальянских, стало очень интересно с чем это связано, кто знает?
-
Ну може вода із сіллю як каталізатор виступає, я некомпетентний, тому і звернувся про пояснення)
-
Не та ветка)
-
А потім ті самі люди будуть нити щось про відсутність доходів/роботи через відміну Стампід😌
-
Оффтоп не про флаги но раз упомянули Стампид: Некоторые бурлят немного, что город просит воду консервировать а стампид вроде пройдет как по маслу (большая проблема это приезжие, которые о проблемах с водой не озадачены/знакомы)
-
Отдам. Забирать в NE
-
Stampede скоро?)
-
я последние 2 дня вижу очень машин ездит с флагами, особенно много итальянских, стало очень интересно с чем это связано, кто знает?
-
Operation of the park throughout the year requires 300 full-time and 1,400 part-time employees. An additional 3,500 seasonal workers are hired for the Stampede itself. Данные с Гугла, без какой либо перепроверки
-
А є данні по employers, який найняли саме на Стампід?🤔 Цікаво, які там обороти взагалі
-
Абсолютно. Але або труси вдягніть, або хрестик зніміть😌
-
Снова таки, подозреваю что не весь город работает там ^^
-
Ну доходность для бизнесов больше всего, нет ? Обслуга где типс дают, еще да.
-
Когда типо «угроза гуманитарным кризисом» и « state of emergency»
-
Но вопрос, стоит ли этот буст конкретно в этом случае
20 Jan 2023, 19:11
about a minute ago