UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куплю игровой ноутбук.
-
Доброго дня шукаю перукаря десь в південній частині Калгарі для мене і моїх дітей :) Напишіть будь ласка в приват якщо хтось надає такі послуги.
-
Не можу вам написати в приват..
-
Тоже интересно. Резюме скинула давно, ни разу никто не звонил не писал
-
Добрый день Обменняю 400 Cad на btc Срочно
-
Доброго дня. Здається кімната у районі Nw, район тихий і спокійний, до центру міста автобусом приблизно 25 хвилин, поруч є магазини, спортзал басейн і таке інше. Дім таунхаус, в домі є три кімнати,в домі живуть молоді люди, дві пари, спокійні, веселі і за любі пригоди😋🤪,здається кімната найбільша, вона облаштована. В домі два поверха, на другому поверсі кімнати і вана кімната, на першому вітальня, велика простора кухня, і туалет , також є беймент. Шукаємо одну людину або можна і пару, шукаємо спокійних і веселих людей😊 Без тварин! Здається від зараз. Гарного дня🥰🌸
-
Или можете тогда bitcoin atm в Гугле и тоже найти ближайший
-
Ну окей. Вы мне интерак, я вам куплю битка. Но к чему срочность ?
-
Привет! Ищу работу. Почти год в строительстве в Калгари. Парт таим, возможно фул таим. Транспорт есть, английский присутствует :)
-
Продам монитор LG 22MP48A-P Диагональ 22 разрешение Full HD Цена 70 $ Самовывоз 825 8 ave SW
-
Продам Emma Original Mattress Size Queen. Коробка под матрас бесплатно. Цена 350$ Самовывоз 825 8 ave SW
-
Продам 1. Emma Original Mattress Size Queen. Коробка под матрас бесплатно. Цена 350$ 2. Монитор LG 22MP48A-P Диагональ 22 разрешение Full HD Цена 70 $ 3. Стол, есть подсветка Цена 70 $ Самовывоз 825 8 ave SW
-
Здравствуйте, пожалуйста в один пост оформите согласно правилам
-
Продаю всю посуду что есть. За все что вы видите на фото прошу 100$ Отдаю только комплектом. 825 8 ave SW
-
Продам велике дзеркало 90х130 см 30 доларів
-
Продам гарнітур для ванної кімнати, можна використовувати по-різному. Тільки комплектом. Ціна 200$. Самовивіз, T3C1P3 Лариса 5879682350
-
Сдается в субаренду до следующего апреля 1 ком. квартирa 315 4 av ne. Теплая, вода и отопление включены.1595 в месяц+депозит 1595 . С животными увы нельзя. Остальные подробности в лс.
-
Продам гарнітур для ванної кімнати, можна використовувати по-різному. Тільки комплектом. Ціна 200$. Самовивіз, T3C1P3 Лариса 5879682350
-
Продам речі в ідеальному стані один раз одягнуті в примірочній 1. Спортивні штани Nike на легкому флісі розмір L 2. Футболка Spyder active розмір L 3. Термо футболка Nike Pro розмір М Кожна одиниця за 10са Можу скинути відео в пп
-
Здається лише одна кімната в гарному будинку з 8 липня. Паркування в гаражі на одну машину, відкрита парковка, бонусна кімната. Будинок повністю мебльований і є все необхідне. Вартість 1050.Комунальні послуги, інтернет та кабельне телебачення не включені. У будинку живе ще одна сім'я. Живуть українці. Без домашніх тварин. Harvest Hills NE
20 Jan 2023, 19:11
Post 316036 of 367694
less than a minute ago