UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
От десяти дней скорее всего и больше
-
Чтоб его сделали?
-
Какое время занимает
-
Спасибо большое
-
Можно в любую, я был в New Urban Registry.
-
Самокат 40$
-
Мне сказали месяц.
-
Продам ліжко 130$
-
Вы же сознательный взрослый человек в другой стране, а не безголовый халявщик, верно?) И понимаете, что медикаменты врачей и их время на помощь вам должно оплачиваться:-))
-
Может и нельзя, но я сейчас в парке и все тут жарят )
-
t.me/uu_calgary/49460/417313
-
Может, у них много лишних денег🤷♀️
-
t.me/uu_calgary/83738/400477
-
Впервые за долгое время, Murphy’s
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста кто летал по внутренним рейсам в Канаде - какие самые дешёвые авиалинии.
-
Дякую.
-
Flair, хотя вообще самый удобный способ найти дешевые перелеты это или через Google flights, он вам отсортирует рейсы по цене. Хотя я ещё находил супер дешевые билеты с Scene+
-
Декілька повідомлень вище є відео інструкція! Сьогодні на схоже питання вже були відповіді , робіть по відео , обовʼязково свій ворк перміт прикладіть , щоб бачили що у батьків є тут легальний статус
-
Подавати на візітор рекорд , для малих дітей саме він треба , стаді дають більше для університетів та коледжів
20 Jan 2023, 19:11
Post 317869 of 368533
16 minutes ago