UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Від цього моменту для спілкування використовуємо тільки англійську мову
-
Русские очень манерно тянут слоги, мне кажется, их не спутать с нашими
-
Кринж
-
Для настрою😁
-
Да будет срач за мову))))
-
Или просто русскоязычные украинцы
-
Чи то русня яка косить під українців
-
А вы поинтересуйтесь не стесняйтесь, если вас поймут, значит наши🤔
-
Їжджу по місту, розмовляють люди російською і не зрозуміти мені чи то українці чи то русня🫠
-
Підкажіть будь ласка, чи можливо отримати кредит на компьютерну техніку для роботи як SE ? І щоб вартість покласти на витрати, раніше ніж за пів року існування SE? Дякую.
-
Ребят, у кого банк RBC как перекинуть деньги на счет? У меня есть данные но не пойму куда вводить
-
Запорізькі волонтери перетворюють відстріляні гільзи на світильники. Готові вироби, кожен з яких присвячений певному місту України, продають на аукціонах, а виручені кошти відправляють на потреби ЗСУ. Надіслати новину | Підписатися
-
Могу взять на безответственное хранение алкоголь)
-
Нет ошибки в координатах?
-
А кто-то уже придумал ещё способы переброски денег на свою карту другого банка при помощи е-трансфера, кроме как привязать новый емейл или физически обналичиться и пополнить? Может есть способы полегче?
-
🇨🇦🇺🇦 - Canadian PM Trudeau: I announced that, soon, we’re going to be offering government-backed Ukraine Sovereignty Bonds. Canadians will be able to go to major banks to purchase these bonds – and the funds will go to support the Ukrainian government, so they can support the Ukrainian people.
-
С вашего позволения, могу поделиться ссылкой на группу, там ооооочень детально все про вождение и права
-
Відкрили один рахунок на сім'ю. Тому що ніби не маємо проблем з підрахунками скільки мені дружина винна і скільки я їй винен.😀 Також ніби нема проблем з виплатами на один рахунок 3000 чи 1500. Вийшло одна дебетна і одна кредитна картка на сім'ю.
-
Мы в тд банку открыли один фемили счет чекинг и по одному отдельному чекинг. То есть каждый видит свой чекинг по отдельности и общий фемили. Кредитки тоже разные, соответственно у каждого своя кред история
-
Особенности вахтенной работы. После таких недель наступает неделя релаксации и безделья. На самом деле нет) свободную неделю тоже как белка в колесе, закрываешь накопившиеся вопросы)
20 Jan 2023, 19:11
4 minutes ago