UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я маю на увазі не цю програму для українців, а загальну по воззʼєднанню сімʼї
-
Справді? 😲
-
Привет посоветуйте пожалуйста хороший daycare в Ливинстоне или вокруг
-
Вітання всім! Мій чоловік в пошуку роботи в галузі HVAC/Service technician /Mechanic/Welder. Має багаторічний досвід роботи(не канадський ще поки), розмовну англійську, водійське посвідчення 5 клас + авто. Бажана локація Калгарі та околиці. Будемо вдячні за будь-яку інформацію.
-
Народ, а где вы заказываете какие-нибудь шмотки, в частности футболки с нестандартным принтом например, кроме Амазона?
-
Вітаю! Наприкінці місяця їду в Україну, можу взяти документи.
-
Вітаю! Наприкінці місяця їду в Україну, можу взяти документи.
-
Підкажіть, що далі. Син іде в садок саме з 1 серпня Це треба іншу форму надіслати Чи як?
-
Ищите cottage cheese, любой продуктовый магазин. Во всяких organic stores обычно повкуснее и подороже
-
Костко, волмарт
-
Срочно, продам комп'ютерне крісло 50 Cad.
-
Продам праску для волосся 20 Cad.
-
Хто знає, де можна купити звичайний (бажано смачний) творог?
-
Безкоштовно, район Heritage SW
-
Дивно, я там частий гість і скільки не шукала - жодного разу не бачила...
-
Дякую, але cottage cheese це не звичайний творог, а крупчатий в солоних сливках (я вже його брала, мені не сподобався).
-
Дівчата 🩷 хтось може порекомендувати перукаря?
-
Cottage cheese это творог, он просто тут такой какой есть. Попробуйте разные варианты в разных магазинах, может какой нибудь organic cottage cheese. Так же мб стоит глянуть на farmer’s cheese? Хотя это вроде немного другое.
-
Всім привіт) можливо тут є хтось,в кого можна орендувати 6 мольбертів на один вечір?
-
shein нормальний
20 Jan 2023, 19:11
Post 318846 of 369144
9 minutes ago