UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Название проекта чего только стоит🤦♀️
-
Это из тех, кто туда ринется... вряд ли наберут 2000...
-
Безлімітний домашній Інтернет Telus Оптоволокно швидкість 250 Мбіт/с - 60$/ міс, якщо у вас є моб звʼязок Telus або Koodo 200 доларів подарунок на ваш рахунок
-
Безлімітний домашній Інтернет Telus Оптоволокно швидкість 250 Мбіт/с - 60$/ міс, якщо у вас є моб звʼязок Telus або Koodo 200 доларів подарунок на ваш рахунок
-
Спасибо за разъяснение
-
Аналогично) но спросили
-
Сімейна пара, чоловік 60 років і жінка 55 років шукає схожу сім'ю, щоб разом орендувати двокімнатну квартиру в центрі Калгарі.
-
Поки що Канада не вимагає апостиль на іноземних документах, тому можна без апостилю все робити)
-
Хм, много ли в тот сапог поместится 🤔
-
Lease takeover 1 спальня, 1 ванна кімната – ціна 1807 доларів на місяць до 20.12.24! 📍Calgary, AB, 9600 Southland Cir SW. Ідеальне розташування на 22-му поверсі з захоплюючим видом на гори, озеро, та центр міста, одним словом вид заворожуючий. Кухня обладнана гранітними стільницями, куточком для сніданку та сучасною побутовою технікою, що виходить у простору їдальню та вітальню. Затишна спальня забезпечить вам комфортний відпочинок. Пральня, сушилка та вбудовані шафи, великий балкон додають зручності та простору. При переїзді можем дещо залишити вам. У будинку є тренажерний зал, який входить у щомісячну оплату. Навпроти будинку знаходяться магазини: Walmart, Canadian Tire, Real Canadian Superstore, Southcentre Mall, Registry та ін. Безліч кафе, шкіл, дитячих садків і медичних центрів знаходяться в декількох хвилинах ходьби. Станція метро Southland і автобусні зупинки знаходяться в 5-10 хвилинах ходьби від будинку.
-
Доброго дня. Продається айфон 14 ,новий , жодного дня не був в користуванні, всі документи в наявності ( 700 доларів)
-
Не моё это, не интересно)
-
Дык и я тоже, но пошел и кайфанул, шоу клевое 👍
-
Я не люблю огромных толп людей
-
Советую сходить на вечернее шоу, кайфонеш 👍 пиво можеш не брать с собой там продают на стадионе
-
Я теж відправляла 19 квітня і ще нічого не прийшло. Написала емайл 10 червня, щоб уточнити (і змінити адресу доставки) відповіли 3 липня просто спитали якого числа я оплатила. Відповіла їм. Більше не було чути від них.
-
Доброго дня! Можливо є хтось з футболістів? Є українська футбольна команда, потребує людей які добре грають у футбол! ⚽️
-
Добрый день! Кто знает аналог Нимесила в Канаде?? Спасибо!
-
ближайшее безрецептурное будет ибупрофен
-
Продам міксер, 200 cad
20 Jan 2023, 19:11
Post 321158 of 366568
less than a minute ago