UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Имеет смісл звонить к коллеторам - оператор телуса любезно дала телефон )) Или продолжать звонить в телус ежедневно?
-
смотрите, я воюю с одним агентством с ноября
-
Доброго дня! Продаю меблі в звʼязку з переїздом Все разом 120$ Окремо: Стіл з висувною шухлядою 20$ Стілець 10$ Матрас 100$
-
заставить бегемота признать ошибку, это не быстрый процесс
-
где-то 1000 раз позвонить, эскалировать, писать им в @TELUSSupport в твиттере и так далее
-
не поймите за сарказм \ подкол, но это не одна попытка. Все шаги подразумевают длительное общение.
-
Таке теж може бути
-
так вони не хочуть спілкуватися. Кажуть тепер спілкуйтесі з колекторами. Якщо оператор дав таку інформацію то інша інфа буде у іншого оператора?
-
Друзі вітаю. Мене звати Олександр, на даний час шукаю кваліфікованих кухарів з досвідом роботи на професійній кухні , мати досвід роботи 3 + років , також е можливість зайняти позицію су-шефа. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
-
Не та гілка
-
З цим на жаль, вам в магазині не зможуть допомогти(
-
www.telus.com/en/support/contact-us#online в офисе саппортов нет
-
Доброго всем дня! Скажите, пожалуйста, можно ли в Калгари ездить на небольшом дамском велосипеде очень медленно по тротуарам? Не везде есть велодорожки. Ездить где-нибудь где частный сектор, там нет ни пешеходов, ни машин (центр города, но за 17 авенью где-то...)
-
Добрий день. Маю цікаве питання по страхуванню авто. Куди би я не зайшов, яку би страховку не вибрав і яку би машину не взяв, ціна в місяць буде 400+ (мені 23, водійське в канаді 8 місяців). це ок взагалі?
-
извините
-
в общем одним словом геморой
-
3-4 шаг вполне можно и развернуть в эту сторону. Вы можете звонить коллекторам, отрицать долг и просить их разобраться с телусом
-
зараз за V8 вліплять мені😂
-
попробуйте эту )
-
t.me/uu_calgary/330824/395391
20 Jan 2023, 19:11
Post 321941 of 369723
9 minutes ago