UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
просто буває, що $100 купюр немає і буває що по $10 дає і менше навіть виходе)
-
так, і RBC теж за кожну транзакцію десь по CAD$400
-
вроде я как в cibc ходил то там лимит свой был от cibc. - нашёл $400 per transaction. в ТД вроде 5К CAD макс за транзацию
-
з сьогоднішнім курсом CAD і лімітом 100к від НБУ вийде зняти максимум 3200 -3400CAD
-
Спробуйте TD, можливо максимум вийде там зняти за одну транзакцію. Якщо вийде, розкажіть нам)
-
тд я лично по 5 К снимал, правда давно ( больше 5 не давало )
-
Зрозуміло, дякую
-
канадські банки не приймають paypass закордоних карток. Тільки свої картки свого канадського банку
-
З карти якого укр банку найвигідніше? Банкомати по paypass приймають карту?
-
Важное уточнение, если. Раньше давал, но сейчас не знаем
-
Шолом після 18 ти це вже на власний розсуд. Він або є або немає ;)
-
Використовуйте режим вело в Гугл Марс і він вам прокладе маршрут у більшості випадків по вело доріжці. Їх дуже багато.
-
Друзі привіт. Підкажіть будь ласка україно/російськомовного нотаріуса будь ласка
-
Вітаю. Подаюся на gst/hst, кліматичні та бенефіти на дітей. Хто подавався, підкажіть. Чи потрібно додавати документи зі школи, від соц. працівника для дитини? Чи достатньо буде просто паспорт та свідоцтво про народження? Дякую
-
Подивіться вище відео скидував. Відповідь на ваше питання. Достатньо перекладу свідоцтва дитини і закордонного паспорту дитини.
-
Ребят , а как добраться до Moraine Lake ? Мы приехали на машине , а нам сказали нужно взять автобус, где его можно найти ?
-
Згадав. Я ще прикладав справку зі школи. За дитину яка ходила в школу.
-
Кравченко русскоязычная точно
-
В самом городе Банфф есть автобус
-
Вітаю, пропоную свої послуги няні для дітей. Маю педагогічну та медичну освіту, а також досвід роботи з дітьми різного віку. Легко знаходжу контакт із дітьми. Добра та відповідальна, не маю шкідливих звичок. Калгарі, район SE , тел 368 886 7811
20 Jan 2023, 19:11
Post 322013 of 369717
about an hour ago