UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, порадьте,Будь-ласка, хорошого масажиста в Калгарі, постійна біль в поясниці! Буду дуже вдячний за інформацію!
-
Дивіться найближчій до вас на мапі. Там і оцінки і коментарі можна побачити. Безкоштовно прийом з health card
-
Стрепсілс
-
Продаємо надувний човен розрахований на 95 кг. за 50$. Без насоса. У відмінному стані. Забирати на Мальборо. Продано !
-
Добрий день. Порадьте щось від болю в горлі, таке посмоктати, щоб під рукою було вдень, зняти біль і можна самому в аптеці купити. Дякую.
-
Порадьте walk-in на NW. Я так розумію якщо є health картка то це безкоштовно?
-
Всім привіт! У мене питання. Ми зараз з моїм чоловіком знаходимося у Канаді, але у нас не великі шанси залишитися тут. Ми б хотіли переїхати у Америку по програмі U4U. Але він не був в Україні на момент війни, він жив у Польщі довгий час ще до війни. Але я була в Україні на момент війни і ще після неї 3 місяці. Скажіть є хтось хто так їхав? Дуже потрібна порада. Дякуємо!!
-
Зайдіть в Center for newcomers, там є укр спеціалісти, вони вам допоможуть. Або в Central library
-
Продам міксер, 200 cad
-
Отдам в добрые руки, рабочая!
-
Дякую, сьогодні прийду)
-
Я працюю в Chinook center 2й поверх, острівок wow mobile Працюю з 5ма операторами Приходьте зробимо 👍
-
Добрий день, є хтось хто працює в Роджер, мені потрібно сім карту( бажано десь в центрі)
-
Доброго дня. Розумію питання не дуже .... але може хто підкаже тих хто допомагає отримати довідки про несудимість. В лютому відправили в консульство і нічого не чути . А чи буде??? Час летить, а вже потрібно. Дякую за розуміння
-
Вітання усім Чи має хтось українську дентал клініку ? Яка працює з бенефісами робочими. Поділіться контактами будь ласка
-
Wins
-
Добрий день! Поділіться досвідом у кого дитина 16 років залітала до Канади без батьків. До чого треба бути готовим? Що підготувати? Летітиме air transat
-
На карте поищите Thrift stores, но там не везде будет мебель, если есть, то часто уже, что осталось. На ФБ тоже можете поискать, смотря что интересует.
-
Шукаю людину з траком на сьогодні Біля 6 вечора потрібно відвезти речі на інший адрес Відстань 6-7 км Оплата договірна
-
С другой ветки
20 Jan 2023, 19:11
Post 326577 of 366663
about a minute ago