UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора! Де можна замовити або купити в магазині суху або вялену рибку?
-
Всім добрий вечір! Мене звати Юлія. Я пропоную уроки з англійської мови. Онлайн. Моя освіта: Горлівській Педагогічний Інститут Іноземних Мов. За деталями пишіть в особисті. Дякую!
-
Всім добрий вечір! Мене звати Юлія. Я пропоную уроки з англійської мови. Онлайн. Моя освіта: Горлівській Педагогічний Інститут Іноземних Мов. За деталями пишіть в особисті. Дякую!
-
Дівчата, залишилося два місця на БЕЗКОШТОВНИЙ манікюр в якості моделі: 📅15.10 11:30 - зняття, манікюр, покриття 📅17.10 10:30 - зняття, манікюр, покриття (ДОВГІ нігті) Пишіть 🫶🏻
-
Всім привіт, чи грає хтось у футбол в залі? Рівень любительський, шукаю на постійну основу
-
Норм
-
Норм
-
У меня Haysboro SW норм, не замечал ничего. Пользователей много
-
Продам 4 квитки з Калгарі в Париж на 28.10.2024.Змінились плани. Ручна поклажа включена та вибрані 4 місця разом. Писати в приват
-
Привіт! Лечу в Україну 21.10, можу передати документи або щось маленьке. Якщо цікавить, то пишіть в особисті ☺️
-
honda civic 2012 року випуску. машина їде добре без проблем. вартість 8000 кад
-
Босоніжки 38 розмір 25$ Кросівки розмір 7 55$
-
Still available?
-
Магазин Калинка
-
Всім доброго здоров'я, підкажіть будь ласка можливо хтось володіє такою інформацією щодо можливості керування транспортним засобом у ЄС маючи водійські права Канадського зразка якщо так який максимальний термін дії, дякую
-
Для каждой страны свои правила - надо смотреть в интернете
-
Вітаю! То як,вийшло у вас з'їздити? Що питали в Канаді на дітей які доки? Так само,як я писала, чи щось ще? Саме Канада цікавить в'їзд
-
Пасажирські перевезення з 🇺🇦 до 🇪🇺 та навпаки ‼️ Оплата під час посадки ‼️ ✏️ Замовити: 📱 Ticket_UKRBUS 📱 +380 686 094 106 (Viber, Telegram, WhatsApp)
-
😂😂😂
-
Все правильно, рукалицо, 8 больше 6, не запрещено хотеть...
20 Jan 2023, 19:11
22 minutes ago